AS Roma trainingspak Europa League 2019-2020

AS Roma en Nike hebben tegelijkertijd met het 3e shirt voor 2019-2020 het nieuwe Europa League trainingspak voor 2019-2020 uitgebracht. Dit trainingspak draagt Roma met name in de voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League. De club neemt het dit jaar in poule J van de Europa League op tegen Istanbul Basaksehir, Borussia Mönchengladbach en Wolfsberger AC. De club uit de Italiaanse hoofdstad eindigde vorig seizoen op een teleurstellende zesde plek en speelt daarom op het tweede niveau van Europa. Het trainingspak is dit jaar in ieder geval niet teleurstellend. Het is één van de vetste pakken van de nieuwe collectie van Nike.

Het zwarte AS Roma trainingspak 2019-20 | Trainingstrui & trainingsbroek

Het nieuwe, zwarte AS Roma Europa trainingspak voor 2019-20 bestaat ook dit jaar weer uit een training top en een trainingsbroek. De trainingstrui van het AS Roma pak is geheel zwart en bevat verder alle kenmerken van het zogenaamde Vapor template van Nike. De training top bevat een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen bevatten de flitsende zigzagbanen van dit template. Daarnaast is het trainingspak van Roma uitgerust met rode details. De logo's van Nike en de club zijn namelijk vuurrood. Het Nike logo betreft overigens het zogenaamde Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh van Nike met het woordmerk en is een logo dat door het Amerikaanse sportmerk met name in de jaren '90 gebruikt werd. Dit jaar zijn alle 3e shirts van Nike gebaseerd op voetbalshirts uit de jaren '90. De binnenkant van de hals bevat ook nog een rode taping. Verder bevat de sweater de gebruikelijke details. De mouwen zijn raglanmouwen met aan de onderkant duimgaten. Dit zorgt ervoor dat de training top strak om het lichaam valt. De achterzoom van de AS Roma training sweater is net wat langer.

Het nieuwe AS Roma Europa League trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Deze trainingsbroek bevat ook rode logo's van Nike en de club. Aan het template van de trainingsbroek is door Nike verder niks veranderd. De trainingsbroek bevat een dunne taping aan de zijkanten. De bovenkant is uitgerust met een tailleband aan de bovenkant. De onderkant van de Roma trainingsbroek bevat enkelritsen en de trainingsbroek heeft verder een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de enkels en kuiten. De zijkanten van de trainingsbroek van AS Roma zijn daarnaast uitgerust met twee zakken. Zowel in de training top als in de trainingsbroek is elasthaan verwerkt en dit zorgt voor de perfecte pasvorm!

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het AS Roma trainingspak en check ook het eerder gelanceerde AS Roma trainingspak voor 2019-2020.

Zwart AS Roma trainingspak bestellen

Het zwarte AS Roma pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van de training top en trainingsbroek is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen zijn beide items € 54,95. Het trainingspak is beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. Directe levering!

Bestel je AS Roma trainingspak in deze NIKE winkel! 

OF deze SHOP

of deze WEBWINKEL!