AS Roma 3e voetbalshirt 2019-2020

De AS Roma voetbalshirts collectie voor 2019-2020 wordt ook dit seizoen weer gecompleteerd door een 3e shirt of alternatieve uitshirt. Dit tenue is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de club officieel gelanceerd. Dit tenue wordt met name gedragen tijdens de uitwedstrijden in de Europa League en Coppa Italia. De club uit de Italiaanse hoofdstad eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats in de Serie A en speelt daarom dit seizoen Europa League. In de poulefase neemt de club van trainer Paulo Fonseca het dit jaar op tegen Borussia Monchengladbach, Wolfsberger AC En Istanbul Basaksehir. Het 3e shirt wordt waarschijnlijk ook in een aantal uitwedstrijden in de Italiaanse competitie gedragen. Dit is vooral het geval wanneer het witte uitshirt teveel overeenkomsten heeft met het tenue van het thuisspelende elftal.

Ben je direct fan van dit vette AS Roma tenue? Bestel het exclusief in deze SHOP! (inclusief officiele bedrukking en retro bedrukking)

Donker blauw AS Roma Europa League uitshirt 2019-2020

Het AS Roma 3e shirt voor 2019-2020 heeft evenals alle andere 3e voetbalshirts van Nike de jaren '90 als thema. Het nieuwe tenues is namelijk geïnspireerd door het AS Roma uitshirt van het seizoen 1991-1992. Destijds was overigens adidas nog kledingsponsor van de club uit Rome. Adidas vervulde deze functie van 1991 tot 1993. Bij AS Roma speelden in 1991 spelers als Bruno Conti, Rudi Völler, Aldair en Hassler. Het AS Roma 3e shirt voor 2019-2020 heeft dezelfde kleurencombinatie als het tenue van destijds. Het shirt is overwegend navy blauw met zowel gele als bordeaux rode details. De open, oldskool, retro V-hals van het voetbalshirt is geel en de gevouwen kraag van het tenue is bordeaux rood. Deze kleuren komen ook weer terug in twee banen aan de onderkant van de mouwen. Verder bevat het tenue een all-over print van de lupetto en de initialen van de club: ASR. Dit betreffen verschillende logo's die de club in haar geschiedenis gehad heeft. De rechterborst bevat een ander Nike logo dan we gewend zijn. Dit betreft het Nike Futura logo, dat door het Amerikaanse sportmerk voor het laatst op de voetbalshirts gebruikt werd tijdens het seizoen 1995-1996 en dit seizoen op alle alternatieve uittenues van Nike prijkt. De linkerborst bevat het logo van de club en op het midden van het tenue van Roma prijkt sponsor Qatar Airways. De vliegmaatschappij versiert sinds de zomer van 2018 de tenues van Roma. Het alternatieve uittenue van Roma wordt  compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met een geel Nike Futura logo. De kousen van het derde tenue zijn ook blauw met gele en rode details. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Roma tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dzeko, Ünder, Zaniolo, Pellegrini, Veretout, Mancini, Pastore, Florenzi, Kluivert en andere spelers. Check ook het AS Roma thuisshirt

AS Roma 3e shirt 2019-2020 kopen

Het nieuwe AS Roma 3e shirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL) en voor kinderen € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176 en XS). De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. De authentic tenues zijn uitgerust met de zogenaamde VaporKnit technologie. Dit zijn de voetbalshirts die daadwerkelijk door de spelers gedragen worden. Deze hebben een prijs van € 139,95. In de onderstaande winkel winkel kun je je AS Roma tenue laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Roma bedrukking gebruikt. Directe levering!

Bestel je AS Roma tenue altijd in deze winkel! (inclusief officiële bedrukking van alle spelers)

AS Roma 3e shirt 2019-2020