13 juli 2019

AS Roma uitshirt 2019-2020

Het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad met de leus: ''It's Magic. It's Roma.'' In het nieuwe tenue speelt Roma de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is Nike weer kledingsponsor van de Romeinen. Deze functie heeft het sportmerk sinds 2014 en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2024. Dit seizoen hebben het nieuwe thuisshirt en uitshirt een speciaal thema. Benieuwd?

Vind je dit tenue direct super vet? Bestel het exclusief in deze winkel! (inclusief officiele bedrukking en goedkope t-shirts) of deze winkel! 

AS Roma uitshirt 2019-2020

Wit AS Roma uit shirt en tenue 2019-2020 met bliksemschicht

Na het thuisshirt staat ook het uitshirt van AS Roma in het teken van de bliksemschicht. Dit heeft een reden. De bliksemschicht op de Roma tenues is namelijk een verwijzing naar één van de bijnamen van de club (LA MAGICA), maar ook naar de Romeinse mythologie. De bliksemschicht was namelijk het wapen van de God Jupiter. Het AS Roma uitshirt bevat diagonale banen in de vorm van bliksemschichten in de clubkleuren van Roma van de linkerschouder naar de onderkant van de het tenue. Deze flitsende streep is een combinatie van bordeaux rood, oranje en geel. Verder is het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2019-2020 geheel wit en bevat het de kenmerken van het Vapor template van Nike. Het tenue is uitgerust met een combinatie van een rechte en diagonale hals. De binnenkant van de hals bevat een taping in de clubkleuren van Roma. Deze taping is rood/geel en bevindt zich ook op de achterkant van het shirt. In dit gedeelte is een vintage Roma logo verwerkt. Dit betreft het logo dat AS Roma had in de periode 1977 tot 1997. De binnenkant van de hals bevat een speciale ''lightning'' print met daarin de letters MCMXXVII. Dit betreft het oprichtingsjaar van Roma: 1927. De swoosh van Nike prijkt in het bordeaux rood op de rechterborst en de andere borst bevat het logo van de club. Op het midden van de nieuwe AS Roma uitshirts voor 2019-2020 prijkt het logo van sponsor Qatar Airways. De vliegmaatschappij is sinds 2018 hoofdsponsor van Roma. De achterkant van het uittenue bevat het logo van subsponsor Hyundai.

Het nieuwe AS Roma uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje, waarop ook weer de logo's van de club en Nike staan. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een gele band in de vorm van een bliksemschicht. Op de kousen staat ook in het bordeaux rood de swoosh van Nike met de naam van de club. Uiteraard hebben we nog een reactie van Nike Design Director Pete Hoppins: ''Als de je de fameuze clubkleuren van Roma combineert met de mythologie van de stad, dan heb je een fantastische mix. Het lightning thema is een krachtig concept voor 2019-2020 en ik denk dat zowel het thuisshirt en uitshirt iets fris hebben, zonder te identiteit van de club te verloochenen.'' Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2019-2020, welke vanaf nu wordt gedragen door spelers als Kluivert, Dzeko, Zaniolo, Ünder, Schick, Florenzi en nog meer sterspelers.

AS Roma uitshirt 2019-2020 bestellen

Het witte AS Roma uitshirt voor 2019-20 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is voor volwassenen € 84,95 (maten XS, S, M, L, XL, XXL en XXXL) en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95 (maten 128, 140, 152, 164, 176). De authentic versie van het voetbalshirt is € 139,95 en is alleen voor volwassenen beschikbaar. Dit is het tenue dat de spelers ook daadwerkelijk dragen en is uitgerust met de Vapor technologie van Nike. De broekjes van Roma bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In deze shops kun je de tenues van Roma ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook dragen. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel het AS Roma uitshirt altijd in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel! 

AS Roma voetbalshirt 2019-2020