24 mei 2019

AS Roma thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe AS Roma voetbalshirt voor 2019-20 is vandaag officieel gelanceerd door Nike en de club uit de Italiaanse hoofdstad. Dit werd gedaan met de slogan ''IT'S MAGIC. IT'S ROMA.'' Daarover vertellen we straks meer. In dit nieuwe tenue speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europa League thuiswedstrijden in het Stadio Olimpico in Rome gedurende 2019-2020. Nike is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het thuistenue van de Romeinen. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 kledingsponsor van de Italiaanse club en dit contract duurt nog tot de zomer van 2024.  Check bovendien het nieuwe AS Roma uitshirt. 

Bestel het nieuwe AS Roma voetbalshirt direct in deze SHOP (inclusief goedkope t-shirts en bedrukking) of deze winkel! 

AS Roma thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe AS Roma tenue is een ode aan een historische bijnaam van de club: LA MAGICA. Verschillende accenten op het voetbalshirt verwijzen hiernaar. Het nieuwe AS Roma thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd overwegend bordeaux rood met gele details. De gele details komen met name terug in de graphic print in de V-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. Deze bevatten namelijk een print van een bliksemflits. Dit is een verwijzing naar de bijnaam van de club en de Romeinse mythologie. De bliksemschicht was namelijk een wapen van de Griekse God Jupiter. De binnenkant van de hals bevat ook een print waarin de bliksemschicht centraal staat. Hier staat ook het oprichtingsjaar van de Italiaanse club in Romeinse cijfers: MCMXXVII/1927. Verder bevat het tenue alle kenmerken van het nieuwe Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een v-hals en de binnenkant van het tenue bevat een bordeaux rode taping. Deze taping loopt ook door over de achterkant van het nieuwe tenue.  De swoosh van Nike op de rechter borst is geel. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en op het midden van het tenue staat sponsor Qatar Airways. De vliegmaatschappij en Roma zijn sinds de zomer van 2018 aan elkaar verbonden en dit contract loopt nog tot 2021. Op de achterkant van het tenue prijkt subsponsor HYUNDAI.

Het nieuwe AS Roma thuistenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een geheel wit voetbalbroekje. Op de broekjes staan ook de logo's van de voetbalbond en Nike. De kousen zijn bordeaux rood met aan de bovenkant een bliksemschicht en daaronder de swoosh van Nike en de naam van de club. Uiteraard zijn de nieuwe tenues weer uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike. De authentic shirts bevat de Vaporknit technologie van het merk. Dit zijn de tenues die de spelers ook daadwerkelijk dragen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe voetbalshirt van AS Roma, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Daniolo, Ünder, Dzeko, El Shaarawy, Schick, Manoloas, Kluivert, Pastore en nog meer sterren.

AS Roma voetbalshirt kopen

Het nieuwe AS Roma voetbalshirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen als voor kinderen. Voor volwassenen heeft het tenue een prijs van € 85,- (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen heeft het tenue een prijs van € 70,-. De Vapor Match versie van het tenue is alleen voor volwassenen beschikbaar en is € 140,-. De broekjes bestel je al vanaf € 35,- en de kousen vanaf € 18,-. Het shirt kun je uiteraard ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Check ook andere Roma merchandising in deze webwinkel. Directe levering!

Bestel het AS Roma voetbalshirt altijd in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze winkel!