AS Roma trainingspak 2019-2020

AS Roma draagt komend seizoen een nieuw trainingspak en qua kleur staat het pak eigenlijk symbool voor het teleurstellende seizoen. Waar de club in 2018 nog de Champions League halve finales bereikte en op een derde plek eindigde, was het afgelopen kommer en kwel. De club uit de Italiaanse hoofdstad eindigde op een teleurstellende zesde plaats en strandde in de achtste finales van het miljardenbal. 2019-2020 moet dus het jaar van de comeback worden. Wat ons betreft had het pak daarom wel een andere kleur mogen hebben. Dat is niet het geval! Uiteraard bespreken we wel weer alle details.

Grijze AS Roma training sweater en trainingsbroek 2019-2020

Het nieuwe AS Roma trainingspak wordt door ''I Giallorossi'' gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden in het seizoen 2019-2020. Het pak bestaat opnieuw uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Qua template heeft kledingsponsor Nike weinig veranderingen aangebracht in vergelijking met vorig seizoen. Wel is de kleur van het pak veranderd. Het pak is namelijk overwegend donkergrijs (door Nike ''Dark Obsidian'' genoemd). De mouwen van de training top van Roma zijn dit jaar uitgerust met zigzagstrepen en de tops bevatten ook dit seizoen weer een hoge hals met een rits tot de borst. De binnenkant van de kraag is uitgerust met een rode taping, welke ook doorloopt over de achterkant van de trui. De swoosh van Nike op de rechterborst is goud en dit zal ongetwijfeld verwijzen naar betere tijden van de club. De andere borst bevat het embleem van de club. Verder bevat de nieuwste AS Roma training top dezelfde kenmerken als we van alle pakken van Nike gewend zijn. De mouwen zijn aan de onderkant uitgerust met duimgaten, zodat de trui nog strakker om het lichaam valt. De sweater is gemaakt van een combinatie van polyester en spandex, voor de ultieme pasvorm.

Het nieuwe AS Roma pak wordt compleet gemaakt door een trainingsbroek in dezelfde kleur als de top. Deze trainingsbroek is grijs en bevat aan de zijkanten een bordeaux rode taping. De swoosh op de linkerpijp is goud en de andere pijp is uitgerust met het logo van de Italiaanse club. De trainingsbroek van AS Roma is verder uitgerust met een tailleband aan de bovenkant en enkelritsen aan de onderkant. Met de tailleband kan de fit van de broek aangepast worden en de enkelritsen zorgen ervoor dat je je broek nog sneller over je sneakers aan en uit kunt doen. De Nike trainingsbroeken staan ook komend seizoen weer bekend om de tapered fit. Dit betekent dat de trainingsbroek van Roma ook strak om de enkels en kuiten valt. Uiteraard is alle Roma trainingskleding weer uitgerust met de Nike Dri Fit technologie. 


Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma pak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dzeko, Zaniolo, Ünder, Pellegrini, Manolas, El Shaarawy, Pastore, Florenzi, Kluivert en nog meer spelers. Check ook het nieuwste AS Roma thuisshirt voor 2019-2020.

AS Roma trainingspak bestellen

Het grijze AS Roma pak kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Dit kan zowel voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) als voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176). De trainingstrui en trainingsbroek kunnen los van elkaar gekocht worden. De prijs van beide items is voor volwassenen € 65,- en voor kinderen € 55,-. Check ook andere producten van Roma in deze winkels! Directe levering. 

Bestel je AS Roma trainingspak in deze SHOP

of deze winkel! 

of deze WEBWINKEL!