19 september 2019

AS Roma Nike Tech Fleece trainingspak 2019-2020

AS Roma en Nike hebben vandaag naast het nieuwe Europa League trainingspak ook een tech fleece joggingspak gelanceerd. Het Nike tech fleece pak wordt door de laatste jaren soms gebruikt als presentatiepak. Het presentatiepak wordt met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden en na afloop van de wedstrijden, bijvoorbeeld wanneer de pers te woord wordt gestaan. Het tech fleece pak is bovenal een ideaal pak om heerlijk in te chillen. Jaarlijks lanceren Nike en de club rondom de herfst het tech fleece pak en ook dit jaar vormt daar geen uitzondering op. Check!

Zwart AS Roma tech fleece vest en joggingsbroek

Het AS Roma tech fleece joggingspak is dit jaar geheel zwart. Zowel het vest als de joggingsbroek van het Nike tech fleece pak zijn zwart met fel rode details. De fel rode details zijn te vinden in de logo's van Nike en Roma op de borst. Dit jaar betreft het Nike logo het speciale Futura logo. Dit logo werd door het Amerikaanse sportmerk met name in de jaren '80 en '90 op voetbalshirts gebruikt en is sinds dit jaar dus weer terug. Het jack bevat nog een andere verwijzing naar de heritage van Nike. Het AS Roma vest is namelijk uitgerust met de zogenaamde chevron op de borst. Deze 26 graden chevron is bijna niet zichtbaar en is geïnspireerd door de v-baan op de windjacks van Nike. De windrunner werd door Nike voor het eerst in 1978 uitgebracht en bevat sindsdien de chevron. Het vest is gemaakt van een combinatie van polyester, katoen en elasthaan. Deze combinatie zorgt er niet alleen voor dat het pak naadloos aansluit op het lichaam, maar ook dat het joggingspak je warm houdt. Bovendien voelt het zacht aan. Traditiegetrouw zijn de tech fleece pakken uitgerust met een capuchon en de zijkanten van het vest bevatten twee zakken. De doorlopende rits kan aan twee kanten open gedaan worden.

Het AS Roma tech fleece joggingspak voor 2019-2020 wordt compleet gemaakt door een zwarte joggingsbroek. Ook deze is gemaakt van het zogenaamde Nike tech fleece materiaal. De broek bevat ook fel rode logo's en heeft een strakke fit. Met name rondom de kuiten en enkels valt de trainingsbroek strak om de benen. De bovenkant van de joggingsbroek is uitgerust met een speciale band, waarmee de pasvorm aangepast kan worden. Bovendien bevat de trainingsbroek twee zakken met een rits. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma tech fleece pak voor 2019-2020!

AS Roma Nike tech fleece pak bestellen

Dit pak kun je vanaf nu alleen voor volwassenen kopen. Dit kan in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het AS Roma Nike tech fleece vest is € 120,- en de broek is € 90,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma Nike Tech Fleece trainingspak in deze NIKE winkel!