2 november 2020

AS Roma Nike tech pack joggingpak 2020-2021

Het allerlaatste AS Roma Nike tech pack trainingspak, oftewel joggingpak, is een feit! Het is bekend dat AS Roma en Nike na dit seizoen afscheid nemen van elkaar. Welk sportmerk het Amerikaanse merk gaat opvolgen is momenteel nog niet bekend, maar daar zal ongetwijfeld snel verandering in komen. De komende twee maanden lanceert Nike voor het laatste officiële clubkleding van de club uit de Italiaanse hoofdstad. De nieuwe Roma lijn van Nike bevat dus ook een nieuw AS Roma tech fleece pak. Dit sweat pak wordt niet vaak door de spelers gedragen, maar is zeker het bespreken waard. Het is namelijk een ideaal trainingspak om rond deze tijd van het jaar te dragen.

AS Roma tech pack vest en joggingbroek 2020-2021

Het AS Roma tech fleece pak wordt zo nu en dan door de Romeinse club gedragen tijdens het reizen naar de Serie A, Coppa Italia en Europa League wedstrijden en fungeert dan ook als presentatiepak. Het is namelijk een perfect trainingspak om in te ontspannen. Dat heeft alles te maken met het materiaal waarvan het gemaakt. Zowel het AS Roma tech pack vest/hoodie als de joggingbroek bestaat uit een combinatie van katoen (55%), rayon (37%) en elastaan (8%). Deze combinatie heeft verschillende voordelen. Het houdt je heel goed warm en voelt bovendien zacht aan. Daarnaast is het materiaal elastisch, waardoor het de perfect fit heeft. Ook dit jaar bevatten de tech fleece vesten van Nike weer een hoge hals met een capuchon en hebben de jacks een doorlopende rits. Het pak is niet alleen super functioneel, het AS Roma joggingpak heeft namelijk ook een aantal symbolische kenmerken, te beginnen met de kleurencombinatie. De kleuren zijn namelijk geïnspireerd door de Nike Air Safari sneakers. Dit is ook het thema van het AS Roma 3e shirt 2020-2021. Het pak is zwart met oranje logo's. De swoosh van Nike prijkt op de rechterborst en de linkerborst is uitgerust met een speciaal gestikt AS Roma logo. Dit betreft namelijk alleen de naam van de club in het grijs/oranje. Een ander detail bevindt zich ter hoogte van de zakken. Hier bevindt zich een combinatie van cijfers: 10.21.19.20 – 04.15 – 09.20. Dit is een verwijzing naar de bekende leus van Nike: JUST DO IT. Als je de letters van het alfabet neemt, vormt dit namelijk deze leus. Een laatste detail bevindt zich ter hoogte van de borst. Hier bevindt zich de zogenaamde V-baan. Deze baan is geïnspireerd door de chevron op de iconische windrunners van Nike. De windrunners nemen een speciale plek in bij Nike. Deze werden in 1978 als eerste kledingstuk door het Amerikaanse sportmerk geïntroduceerd en bevatten sindsdien de chevron. Hiermee zijn de tech pack pakken van Nike dus ook een eerbetoon aan de windrunners.

De AS Roma joggingpak wordt compleet gemaakt door een joggingbroek in dezelfde kleur als het vest. De tech pack trainingsbroek is zwart en bevat op de pijpen dezelfde logo's. De broek is verder van hetzelfde materiaal gemaakt als het vest. Andere functionele kenmerken van de broek zijn de tailleband aan de bovenkant. Hiermee kun je zelf naar wens de fit van de broek aanpassen. Verder heeft de joggingbroek ook weer twee zakken met een rits aan de zijkanten. Ook hier is de speciale cijfercombinatie te vinden. Bovendien heeft de tech pack trainingsbroek van AS Roma een tapered fit. Dit houdt in dat de broek met name strak rondom de kuiten en enkels valt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het tech fleece trainingspak van AS Roma. Dit pak wordt dus niet gedragen door spelers. Voor dit doeleinde hebben de club en Nike recentelijk het zogenaamde AS Roma Europa trainingspak gelanceerd.

AS Roma joggingpak 2020-2021 bestellen

Het AS Roma tech pak joggingspak 2020-2021 kun je vanaf nu alleen voor volwassenen bestellen. Dit kan alleen in de maten S, M, L, XL en XXL. De prijs van het vest is € 119,95 en de broek is € 99,95. Er zijn ook goedkopere sweat pakken van AS Roma. Deze bestaan uit een hoodie en GFA joggingbroek. Deze bestel je al vanaf € 89,95. Directe levering!

Bestel je AS Roma tech fleece pak direct in deze SHOP

of deze webshop! 

of deze NIKE winkel! 

AS Roma tech pack joggingspak 2020-2021