AS Roma 3e shirt 2020-2021

AS Roma en Nike hebben vandaag het nieuwe AS Roma 3e shirt 2020-2021 officieel gepresenteerd. Dit betreft het laatste AS Roma voetbalshirt van Nike. Beide partijen nemen aan het einde van dit seizoen afscheid van elkaar en vanaf het seizoen 2021-2022 is een ander sportmerk de nieuwe kledingsponsor van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Welk merk dat is, is nog niet bekend. In het alternatieve uitshirt speelt AS Roma de Serie A, Coppa Italia en Europa League uitwedstrijden dit seizoen. Het 3e shirt fungeert als alternatief voor het klassieke, witte AS Roma uitshirt.

Zwart/oranje AS Roma uitshirt 2020-2021 | Geïnspireerd door 1998-1999 en Air Max sneakers

Alle Nike 3e voetbalshirts zijn dit jaar geïnspireerd door de kleuren van iconische Nike Air Max sneakers. Ook een deel van het nieuwe AS Roma 3e shirt haalt de inspiratie uit sneakers van Nike. Daar vertellen we straks meer over. Het nieuwe AS Roma voetbalshirt is een combinatie van zwart en oranje. Deze kleuren zijn een verwijzing naar het 3e tenue dat ''I Giallorossi'' droeg in het seizoen 1998-1999, een tenue dat gedragen werd door spelers als Totti, Cafu, Aldair, Di Biago, Delvcecchio en Di Francesco. De body van het shirt is zwart en de oranje details zijn te vinden in de V-hals en de mouwen. De mouwen zijn aan de bovenkant oranje en de onderkant is zwart. Ook alle logo's op het AS Roma derde tenue zijn oranje. De rechterborst is uitgerust met de swoosh van Nike en de andere borst bevat het clublogo in deze opvallende kleurencombinatie. Sponsor Qatar Airways prijkt op het midden van het tenue in het wit. Een ander opvallend detail is verwerkt aan de zijkanten van het tenue. De zijkanten bevatten namelijk een brede taping met daarin een zogenaamde safari print. Deze print is geïnspireerd door de print op de Nike Air Max 90 sneakers, ontworpen door Tinker Hatfield in de jaren '90. Hatfield was in de jaren '80 en '90 designer bij Nike, die vooral gespecialiseerd was in het ontwerp van sneakers. Verder staat op de achterkant van de tenues nog Hyundai aan de onderkant.

Het AS Roma derde tenue 2020-2021 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met daarop oranje logo's van Nike en de club. De kousen van het tenue zijn ook zwart met een oranje swoosh en in het wit/oranje de naam van de club (AS ROMA). De nieuwe Roma tenues bevatten ook weer de gebruikelijke technologieën van Nike. Het authentic tenue is voorzien van de Nike VaporKnit technologie en de replica tenues bevatten de Nike Dri Fit technologie. Beide technologieëen zorgen voor de perfecte ventilatie en afvoer vocht. Het authentic voetbalshirt is de versie die de spelers ook daadwerkelijk dragen. Deze vallen getailleerd en zijn bovendien lichter. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Roma 3e shirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Dzeko, Ünder, Mkhitaryan, Dzeko, Pellegrini, Kluivert, Pedro, Peres en nog meer spelers of check het AS Roma thuisshirt.

AS Roma 3e voetbalshirt bestellen

Het zwart/oranje AS Roma 3e shirt kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het voetbalshirt is € 89,95 voor volwassenen en € 69,95 voor kinderen. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen zijn € 17,95. In deze winkels kun je de AS Roma tenues ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt.

Bestel het AS Roma 3e shirt in deze winkel! 

of de AS Roma fanshop! (inclusief goedkope t-shirts)

of deze NIKE SHOP

AS Roma 3e voetbalshirt 2020-2021

AS Roma 3e tenue 2020-2021