1 oktober 2019

AS Roma uitshirt 2020-2021 uitgelekt

We kunnen vandaag de eerste details van het mogelijke, nieuwe AS Roma uitshirt voor 2020-2021 onthullen. Footyheadlines.com bracht deze informatie afgelopen weekend naar buiten. Als deze informatie klopt, dan speelt AS Roma in dit tenue de Serie A, Coppa Italia en Europese uitwedstrijden gedurende volgend seizoen. Het is overigens nog even wachten op de officiële lancering van het tenue. De AS Roma uitshirts worden altijd pas medio juli officieel gereleased. De info die we hebben is overigens summier, maar het is wat!

Beige AS Roma voetbalshirt 2020-2021

Volgens footyheadlines.com krijgt het nieuwe AS Roma uitshirt voor 2020-2021 de kleur ''pale ivory.'' Dit is de kleur die de sneakers op de onderstaande afbeelding hebben. Het nieuwe AS Roma uitshirt wordt dus waarschijnlijk beige (off white). Waarschijnlijk heeft het tenue dezelfde tint als een ander shirt waarvoor Nike verantwoordelijk was, namelijk het AS Roma uitshirt van het seizoen 2016-2017. Ook dit shirt was beige en had bordeaux rode accenten in de band achter de hals en in de taping aan de zijkanten van het tenue. Dit shirt had bovendien een retro logo van de club uit de Italiaanse hoofdstad op de linkerborst. Dit betrof namelijk het logo van de jaren '80 en begin jaren '90. Waarschijnlijk bevat het tenue volgend seizoen het huidige logo. Andere details, behalve de kleuren van het tenue, zijn nog niet bekend. Wel is zeker dat Nike volgend jaar weer kledingsponsor is van de club van trainer Paulo Fonseca. Het Amerikaanse sportmerk is sinds 2014-2015 de hoofdsponsor van de Italiaanse club en destijds werd er een contract voor tien seizoenen getekend. Dit betekent dat Nike tot de zomer van 2024 in ieder geval verantwoordelijk is voor de looks van de Roma voetbalshirts. Qatar Airways is sinds de zomer van 2018 de shirtsponsor van AS Roma en staat ook komend seizoen weer op het midden van de voetbalshirts. Associazione Sportiva Roma en de vliegmaatschappij hebben nog een contract tot de zomer van 2021. Het ligt in de lijn der verwachting dat het voetbalbroekje en de kousen van het nieuwe Roma tenue ook beige worden. De andere details van het tenue weten we pas zodra het tenue officieel gelanceerd wordt. Dit is dus pas medio juli het geval. Waarschijnlijk bevat het tenue nog details in de vorm van een all-over print of een tekst in de binnenkant van de hals of op de achterkant van het tenue.

We houden jullie in ieder geval op de hoogte. Check hieronder nog een afbeelding van de kleurencombinatie van het mogelijke nieuwe AS Roma uitshirt voor 2020-2021 of check het uitshirt en 3e shirt van dit seizoen.

AS Roma voetbalshirt kopen

Het AS Roma uitshirt voor 2020-2021 kun je pas vanaf medio juli bestellen in de onderstaande winkels. De tenues hebben dezelfde prijs als de voetbalshirts van dit seizoen (welke je ook nog kunt bestellen). Het shirt is voor volwassenen € 84,95 en voor kinderen € 69,95. De broekjes bestel je al vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het AS Roma uitshirt altijd in deze winkel! (inclusief goedkope t-shirts)

AS Roma uitshirt 2016-2017