AS Roma trainingspak Europa League 2020-2021

Het nieuwe AS Roma Europa trainingspak is geheel in stijl van het nieuwe AS Roma 3e shirt 2020-2021. Het oranje/zwarte trainingspak wordt door Roma gedragen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de wedstrijden in de Europa League. In de groepsfase van het toernooi neemt de club uit de Italiaanse hoofdstad het op tegen Young Boys, CFR Cluj en CSKA Sofia. Eerder dit jaar lanceerden Nike en de club al een rood/zwart AS Roma trainingspak 2020-2021.

Oranje AS Roma trainingspak 2020-2021

Het nieuwe AS Roma Europa trainingspak bestaat uit een training sweater en een trainingsbroek. De AS Roma training sweater is geheel oranje bevat verder alle kenmerken van het Strike template. Dit komt met name tot uiting in de diagonale band over de mouwen. Deze band is zwart en hetzelfde geldt voor alle andere details op het AS Roma trainingsjack. De AS Roma badge op de linkerborst is namelijk een combinatie van oranje en zwart. De swoosh staat dit seizoen niet op de gebruikelijke plek. Deze is namelijk verplaatst naar de mouwen van het trainingsjack. Ook de rits van de sweater is zwart. Deze rits loopt ongeveer tot de borst. Qua functionele kenmerken heeft het nieuwe AS Roma trainingspak dezelfde details als andere trainingspakken van Nike. De onderkant van de mouwen zijn uitgerust met duimgaten, zodat de trainingstrui nog beter om het lichaam valt. Dit effect wordt ook bewerkstelligd door het materiaal waarvan de training top is gemaakt. Dit betreft namelijk een combinatie van polyester en elastaan. De achterkant van de AS Roma training sweater is iets langer, voor de optimale bescherming.

Het trainingspak wordt compleet gemaakt door een zwarte trainingsbroek. Ter hoogte van de knieën bevat de broek ook een diagonale oranje band en ook de logo's van de club en Nike op de trainingsbroek zijn oranje. De trainingsbroek is voorzien van twee zakken met een rits aan de zijkanten om spullen in op te bergen. De bovenkant van de trainingsbroek is uitgerust met een tailleband, waarmee je zelf naar wens de pasvorm aan kunt passen. Verder heeft ook deze trainingsbroek een toelopende pasvorm. Dit houdt in dat de broek met name strak valt rondom de kuiten en enkels. De onderkant van de pijpen zijn weer uitgerust met enkelritsen. De broek is van hetzelfde materiaal gemaakt als de training sweater. Beide items bevatten de Nike Dri Fit technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van zweet. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe AS Roma Europa League trainingspak 2020-2021. Dit betreft overigens één van de laatste Nike trainingspakken van AS Roma. Vanaf volgend jaar is een ander sportmerk de kledingsponsor van I Giallorossi.

AS Roma trainingspak 2020-2021 bestellen

Het oranje AS Roma trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De training sweater is voor volwassenen € 64,95 en voor kinderen € 54,95. Dit zijn ook de prijzen van de trainingsbroek. Het pak is ook beschikbaar met een trainingsjack. Voor kinderen is dit pak € 99,95 en voor volwassenen € 119,95. Directe levering gegarandeerd.

Bestel je AS Roma trainingspak in deze SHOP

of deze webshop! 

of deze NIKE winkel! 

Oranje AS Roma trainingspak 2020-2021