23 juli 2020

AS Roma trainingspak 2020-2021

Één van de laatste AS Roma trainingspakken van Nike is vandaag bekend gemaakt. Vorige week maakte AS Roma middels een officieel statement op haar website bekend dat het het contract met Nike na dit seizoen ontbonden wordt. Aan het huwelijk, dat in de zomer van 2014 begon, komt dus in 2021 een einde. We kunnen dit seizoen nog wel even genieten van een aantal nieuwe AS Roma trainingspakken van Nike en dit is de eerste. Dit betreft het pak waarin de spelers van AS Roma trainen tijdens de trainingen en warming-up ter voorbereiding op de Serie A, Coppa Italia en Europese wedstrijden in de eerste seizoenshelft van 2020-2021. Het pak werd tegelijkertijd met het AS Roma thuisshirt gelanceerd. 

AS Roma training sweater en trainingsbroek 2020-2021

Ook dit seizoen bestaat het AS Roma trainingspak weer uit een trainingstrui en een trainingsbroek. Beide items hebben het nieuwe Strike template van Nike. Ieder jaar introduceert Nike een nieuwe template voor de trainingskleding van topclubs en alle club trainingspakken. Dit template komt tot uiting in een aantal elementen op het nieuwe AS Roma trainingspak. De training sweater van het pak is dit jaar geheel rood met gele accenten. De mouwen bevatten een diagonale, gele band ter hoogte van de ellebogen. Dit is één van de kenmerken van het Strike template van Nike. Een ander kenmerk van dit template is de all-over print over de mouwen. Deze print bestaat uit golven en stippen en hebben wat weg van de structuur van DNA. Een ander opvallend kenmerk van het nieuwe template is dat de swoosh (het logo van Nike) niet meer op de rechterborst staat, maar verplaatst is naar de mouwen. Zowel het logo van Nike als het AS Roma logo is op de trainingspakken overwegend geel. Verder heeft de AS Roma trainingstrui 2020-2021 de gebruikelijke, functionele kenmerken. De top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. Verder betreffen de mouwen raglanmouwen, welke strak om de armen en schouders vallen. Bovendien zijn onderkant van de mouwen uitgerust met duimgaten, zodat de training top strak om het lichaam valt.

De AS Roma trainingsbroek 2020-2021 heeft ook kenmerken van het strike template. De trainingsbroek is zwart en bevat rondom de zakken een subtiele print van golven, eenzelfde print als op de mouwen van de training top. Net onder de knieën bevindt zich bovendien een diagonale, gele band. Op de broek staan verder ook de logo's van de club en Nike. Bovendien heeft de AS Roma Nike trainingsbroek de volgende kenmerken:

  • De AS Roma trainingsbroek is aan de bovenkant uitgerust met een tailleband, waarmee de pasvorm aangepast kan worden;

  • Verder bevat de trainingsbroek aan de onderkant enkelritsen, zodat je de broek makkelijk over je sneakers en/of voetbalschoenen aan en uit kunt doen.

  • Deze broek heeft een tapered fit. Dit houdt in dat de trainingsbroek strak om de kuiten en enkels valt.

  • In het gehele AS Roma trainingspak heeft Nike de Dri Fit technologie verwerkt, welke zorgt voor de perfecte verkoeling en ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het officiële AS Roma trainingspak 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Kluivert, Zaniolo, Ünder, Smalling, Mkhitaryan en andere sterpslers of check ook het nieuwe AS Roma trainingsjack 2020-2021.

AS Roma trainingspak bestellen

Het AS Roma trainingspak 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen in de onderstaande winkels. De prijzen van de pakken zijn hetzelfde als afgelopen seizoen. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) zijn de training sweater en trainingsbroek € 64,95. Voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) zijn beide items € 54,95. Het pak is bovendien beschikbaar met een trainingsjack. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma trainingspak in deze NIKE winkel! 

of deze SHOP

of deze webshop! 

AS Roma trainingspak 2020-2021

AS Roma trainingspak 2020-2021