17 december 2019

Geel AS Roma trainingspak 2020

Nike heeft vandaag ook voor AS Roma een nieuw trainingspak uitgebracht. Dit trainingspak voor door ''I Giallorossi'' gedragen in de tweede seizoenshelft van 2019-2020. In dit trainingspak trainen de spelers van Roma ter voorbereiding op de Serie A en Europa League wedstrijden van januari tot mei 2020. Dit betreft dus direct ook het laatste AS Roma trainingspak van dit seizoen. Medio juni lanceren de club en de kledingsponsor pas weer de nieuwe Roma collectie voor 2020-201. Het nieuwe trainingspak van de club van trainer Fonseca bestaat ook komende periode weer uit een trainingstrui en trainingsbroek.

Gele AS Roma trainingstrui en trainingsbroek 2020

Het nieuwe AS Roma trainingspak voor 2020 is eigenlijk in stijl van de clubkleuren van de club uit de Italiaanse hoofdstad. Waar vaak het bordeaux rode de overhand heeft in de AS Roma collectie, heeft Nike nu de voorkeur gegeven aan de andere clubkleur van Roma: geel! De AS Roma trainingstrui voor 2020 is dan ook geheel geel. De rode kleur mag natuurlijk niet ontbreken. Deze is verwerkt in de taping aan de binnenkant en achterkant van de hals. Verder bevat het nieuwe pak dezelfde kenmerken als we van de Nike trainingspakken gewend zijn. De AS Roma training top is uitgerust met een hoge hals met een rits tot de borst. De mouwen van de trainingstrui zijn uitgerust met een design van flitsende strepen. Bovendien bevatten de mouwen aan de onderkant duimgaten, zodat de sweater nog strakker om het lichaam valt. De achterkant van de AS Roma training sweater is net wat langer en dit biedt wat extra bescherming. Op de borst van de trainingstrui staan de logo's van de club en Nike. Op het AS Roma Europa League trainingspak gebruikte het Amerikaanse sportmerk nog het zogenaamde Futura logo op de rechterborst.

Het AS Roma 2020 trainingspak wordt compleet gemaakt door dezelfde trainingsbroek als die van het AS Roma trainingspak voor 2019-2020, welke afgelopen zomer werd uitgebracht door beide partijen. Deze trainingsbroek is donkerblauw met een dunne, bordeaux rode taping aan de zijkanten van de AS Roma trainingsbroek. Deze taping loopt ongeveer tot de knieën. De trainingsbroek bevat ook weer de gebruikelijke functionele details. Allereerst heeft de trainingsbroek de iconische tapered fit. Dit houdt in dat de broek vooral strak om de enkels en kuiten valt. Bovendien is de onderkant van de broek voorzien van enkelritsen, zodat je de broek nog makkelijker over je voetbalschoenen en sneakers aan en uit kunt doen. De zijkanten van de broek bevatten een zak met ritsen en de bovenkant is uitgerust met een tailleband, zodat je de pasvorm kunt verstellen. In het gehele pak heeft Nike de Dri Fit technologie verwerkt, waardoor het een perfect pak is om in te trainen of sporten, maar ook om in je vrije tijd te dragen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het trainingspak, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Ünder, Smalling, Mkhitaryan, Dzeko, Zaniolo, Pastore, Pellegrini, Kluivert en nog meer spelers.

AS Roma trainingspak 2020 bestellen

Het gele AS Roma trainingspak voor 2020 kun je vanaf nu bestellen voor kinderen en volwassenen. De trainingsbroek en trainingstrui hebben voor kinderen een prijs van € 55,- (in totaal € 110,-) en voor volwassenen zijn de items € 65,- (in totaal € 130,-). Daarnaast is het pak beschikbaar met een trainingsjack. Voor volwassenen is deze € 120,- en in kindermaten € 100,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma trainingspak in deze NIKE winkel! 

OF deze SHOP

AS Roma trainingspak 2020 - Geel

AS Roma trainingspak 2020