19 september 2019

AS Roma trainingsjacks Europa League 2019-2020

AS Roma heeft in samenwerking met Nike een tweetal nieuwe trainingsjacks in het kader van de Europa gelanceerd. Het nieuwe anthem trainingsjack wordt door de club uit de Italiaanse hoofdstad gedragen tijdens de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden in het tweede niveau van Europa dit seizoen. In de Europa League neemt AS Roma het op tegen Istanbul Basaksehir, Wolfsberger AC en Borussia Monchengladbach. Het andere jack betreft de windrunner. Dit trainingsjack wordt vrijwel niet door de spelers gedragen, maar is wel een mooie aanvulling op de Europa League collectie van Roma!

Zwart AS Roma trainingsjack Europa League 2019-20

Zowel het trainingsjack als de windrunner hebben een jaren '90 heritage design. Het trainingsjack is geheel zwart en bevat rode details. De rits van het trainingsjack is rood, evenals de taping over de mouwen. Bovendien zijn de logo's van AS Roma en Nike op de borst fel rood. Het logo van Nike betreft het Futura logo. Dit logo bestaat uit de swoosh en het woordmerk van Nike en werd door het Amerikaanse sportmerk vooral gebruikt in de jaren '80 en '90. Sinds dit jaar heeft Nike dit logo weer geïntroduceerd. Het jack is bovendien uitgerust met een all-over print. Deze is geplaatst is een speciaal vlak. Dit vlak bevat een print van verschillende logo's die Roma gehad heeft in de jaren '80 en '90. Het AS Roma Europa League trainingsjack is verder uitgerust met een hoge hals en bevat twee zakken aan de zijkanten. Daarnaast heeft het trainingsjack een normale pasvorm.

AS Roma windrunner 2019-20

De AS Roma Europa League windrunner heeft dezelfde kleurencombinatie als het trainingsjack. De onderkant van het windjack is zwart en de bovenkant van het jack is rood. De bovenkant van het windjack bevat dezelfde all-over print van vintage AS Roma logo's. Beide delen worden gescheiden door de chevron. De v-baan is sinds 1978 al iconisch voor de windrunners van Nike en ontbreekt ook niet op de nieuwe Roma windrunner. De logo's van Roma en Nike op dit trainingsjack zijn ook rood en verder is het windjack ook uitgerust met een capuchon. Het jack is daarnaast uitgerust met een extra laag van ripstopmateriaal. Kenmerkend aan dit laagje is dat het wind en regen afstoot. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe AS Roma trainingsjacks voor 2019-2020 en check bovendien het AS Roma Europa League trainingspak of het Nike tech Fleece pak van Roma.

AS Roma trainingsjack bestellen

Beide nieuwe jacks van AS Roma kun je vanaf nu bestellen voor volwassenen. De trainingsjacks zijn namelijk beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL. Het anthem jack heeft een prijs van € 84,95 en de windrunner is € 89,95. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je AS Roma trainingsjack in deze NIKE winkel! 

OF deze SHOP