21 maart 2017

NIKE FLASH SALE! Barcelona voetbalshirt en Ronaldo voetbalschoenen voor de helft!

Nike heeft 48 uur lang een speciale actie. Op verschillende voetbalgerelateerde producten wordt een korting van tot 70% gegeven. Dit betekent dat je niet alleen verschillende voetbalshirts met een korting tot 70% scoort, maar ook voetbalschoenen en trainingspakken. Wij hebben een top drie gemaakt van de vetste items in deze flash SALE van NIKE. Let op, deze flash sale duurt slechts twee dagen lang. Aanstaande woensdagavond (22 maart 2017) is het feest alweer afgelopen. Check dus snel onze TOP 3 hieronder.

1. Barcelona shirt voor kinderen

Het Barcelona shirt voor KIDS is normaliter € 70,-, maar koop je tijdens deze FLASH sale voor slechts € 41,95 en is dus met 40% afgeprijsd. Wat ons betreft een mooie prijs voor een club die in de Champions League kwartfinales staat. Verder heb je in de shop van Nike exclusief de mogelijkheid je shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van de Barcelona sterren als Suarez, Neymar en Messi. Hiervoor gebruikt de officiële NIKE shop de officiële bedrukking. Dit is dezelfde bedrukking als de spelers van Barca dit jaar dragen. Check snel de NIKE FLASH SALE!

2. Nike Strike training sweater

Niet alleen voor kinderen is er SALE, ook voor volwassenen. Het Nike Strike Drill top of training sweater is door Nike met 70% afgeprijsd. Deze authentic training sweater heeft normaliter een prijs van € 120,- en wordt de komende twee dagen door Nike voor een prijs van slechts € 47,99 aangeboden. Deze korting is alleen geldig op de oranje (max orange/zwart) sweater. De authentic strike drill tops zijn door Nike uitgerust met de meest geavanceerde technologieën. Op strategische plekken op de drill top van Nike is een extra laagje DWR coating aangebracht. De binnenkant van de Nike training sweaters zijn ook nog eens uitgerust met een mesh vlak, zodat de training top niet blijft plakken aan het lichaam of andere kleding onder de drill top. Ook zijn de Nike Shield drill tops uitgerust met een 4 way stretch systeem, zodat de spelers van Barcelona alle kanten snel op kunnen bewegen en snel kunnen reageren op veranderende situaties in het veld, waardoor zij zich snel los kunnen maken van een tegenstander tijdens een training. En dat deze twee dagen voor slechts € 47,99. Check snel de NIKE FLASH SALE!

3. Voetbalschoenen Ronaldo

De voetbalschoenen van Ronaldo zijn door het Amerikaanse sportmerk ook aardig afgeprijsd. Normaliter hebben de Nike Mercurial CR7 Superfly voetbalschoenen voor volwassenen een prijs van € 315,-. Deze twee dagen zijn de schoenen slechts € 157,- en dus met 50% in prijs verlaagd. Dit betreft de donker groene versie van de Mercurial Superfly van Nike, waarop Ronaldo momenteel speelt. Uiteraard zijn deze schoenen uitgerust met een enkelsok. Voor kinderen is deze voetbalschoen zelfs slechts € 104,99! Check snel de NIKE FLASH SALE!

Voor kinderen heeft Nike overigens nog een leuke aanbieding. Zo is het zwarte, strakke Nike trainingspak slechts voor € 35,99 te koop en scoor je de Premier League en La Liga voetbal voor slechts € 12,49! Helaas duurt deze flash SALE maar twee dagen! Wees er snel bij!