13 maart 2019

Nigeria vrouwen voetbalshirts 2019-2021

Het Nigeriaanse vrouwen voetbalelftal draagt tijdens het WK van 2019 in Frankrijk geheel nieuwe voetbalshirts. Deze nieuwe tenues zijn vandaag door de Nigeriaanse voetbalbond en kledingsponsor Nike officieel gelanceerd. Nigeria neemt het in poule A op tegen gastland Frankrijk, Noorwegen en Zuid Korea. De ''Super Falcons'' is een graag geziene gast op het het wereldkampioenschap. Sinds het eerste WK in 1991 zijn de Afrikanen altijd aanwezig geweest. De beste prestatie was het behalen van de kwartfinale in 1999. Het is dit jaar dan ook het doel dit te evenaren. Het Nigeriaanse vrouwenteam speelt ook in deze nieuwe tenues gedurende andere wedstrijden in de periode 2019-2021. Check hieronder alle details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Wil je het Nigeriaanse vrouwenelftal aanmoedigen? Check dan een uitgebreid aanbod voetbalshirts en t-shirts in deze winkel! 

 

Nigeria vrouwen thuisshirt WK 2019

De nieuwe voetbalshirts van het Nigeriaanse vrouwenelftal zijn qua design eigenlijk hetzelfde als de WK 2018 voetbalshirts van de mannen van het land. Dit mag eigenlijk niet opvallend genoemd worden. De shirts van de heren waren vorig jaar namelijk immens populair. Binnen enkele uren was het shirt wereldwijd namelijk na de officiële lancering uitverkocht. Het nieuwe voetbalshirt is dan ook een ode aan de voetbalshirts die de mannen van Nigeria in 1994 droegen en waarin zij zich kwalificeerden voor het WK van 1994 in de Verenigde Staten. Het nieuwe dames voetbalshirt bevat dezelfde print als het shirt van de heren. De body van het shirt is uitgerust met zigzag strepen in het wit en groen. Deze strepen staan symbool voor de vleugels van de adelaar uit het embleem van de Nigeriaanse voetbalbond. Ook de mouwen van het tenue bevatten dit patroon, alleen hierop zijn de banen wit en zwart. Verder heeft het nieuwe Nigeria dames voetbalshirt alle kenmerken van het Vapor template van Nike. Het shirt is uitgerust met een combinatie van diagonale en rechte hals en de binnenkant van de hals bevat een taping in de kleuren van de Nigeriaanse vlag. Deze taping is groen/wit en loopt ook door over de achterkant van het tenue. Op de borst van het thuistenue staan de logo's van de Nigeria Football Association (NFA) en Nike. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met aan de onderkant een groene band.

Nigeria vrouwen uitshirt WK 2019

Het uitshirt van de Nigeriaanse vrouwen is wat minder spannend dan het thuisshirt, maar dat kan ook bijna niet anders. Dit tenue is geheel groen en bevat fel groene accenten in de taping in de hals, de swoosh van Nike en het logo van de Nigeriaanse bond. Ook dit shirt bevat de zogenaamde Vapor hals van Nike. Het uittenue van de ''Super Falcons'' wordt compleet gemaakt door een groen voetbalbroekje en donker groene kousen. Alle tenues van Nigeria zijn door Nike geproduceerd van gerecycled plastic uit de oceaan en zijn uitgerust met de Dri Fit technologie van Nike voor een optimale prestatie.  Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Nigeria tenues, die vanaf nu gedragen worden door speelsters als Oshoala, Oparanozie, Ordega, Ebi, Nkowocha, Okobi en nog meer speelsters.

Nigeria vrouwen voetbalshirt bestellen

De nieuwe Nigeria vrouwen voetbalshirts kun je vanaf 16 mei kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt is € 85,- voor volwassenen en het shirt is beschikbaar in de maten XS, S, M, L, XL en XXL! Check ook andere of goedkopere Nigeria merchandising in deze winkels. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking! Directe levering! 

Bestel je Nigeria voetbalshirt altijd in deze winkel!