24 april 2017

Nieuwe template Nike keepersshirts 2017-2018 bekend

Het template van de keepersshirts van Nike voor 2017-2018 lijkt bekend te zijn. Afgelopen weekend lanceerden de Braziliaanse club Corinthians en Nike de nieuwe shirts voor komend seizoen, waaronder ook een nieuw keepersshirt. Dit shirt heeft een geheel nieuw template. Het heeft er alle schijn van dat de keepersshirts van clubs als Barcelona, Manchester City, AS Roma, Inter Milan, Paris Saint Germain, Galatasaray en AS Monaco ook op dit nieuwe template gebaseerd zullen zijn. We bespreken hieronder zowel de kenmerken van het nieuwe keepersshirt van Corinthians als het nieuwe template van de Amerikaanse kledingsponsor.

Nike keepersshirt en tenue 2017-2018

Zoals bij alle templates het geval is, zal Nike het keepersshirt in verschillende kleuren lanceren. Het keepersshirt van Corinthians is geel en bevat een crew neck. Achter deze ronde hals bevindt zich een lijn, welke tot achter het shirt door loopt. Deze is bij het nieuwe keepersshirt van Corinthians zwart. De zijkanten van het keepersshirt bevatten ook een strip, welke bij dit shirt ook weer zwart is. Verder wordt het nieuwe template gekenmerkt door de flitsende strepen over de mouwen. Deze zijn aan de bovenkant van de mouwen dunner en worden naar de onderkant van breder. Ook aan de bovenkant van de achterkant van het shirt bevinden zich flitsende strepen. Dit betreffen echter diagonale lijnen, welke in een v naar elkaar toelopen. Ook hiervoor geldt weer dat de strepen (in het zwart) breder worden naarmate deze meer naar het midden lopen. Verder bevat de rechter borst de welbekende swoosh van Nike en kan op de andere borst een clublogo worden aangebracht. Dit geldt natuurlijk voor de de verschillende sponsorlogo's. Het nieuwe keeperstenue van Nike kan door verschillende kleuren broekjes en kousen worden gecompleteerd. Zoals alle teamkleding van Nike is het nieuwe keeperstenue voor 2017-2018 uitgerust met de Nike Dri Fit technology. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de keepers die dit dragen optimaal kunnen presteren.

Medio mei/juni zullen de eerste officiële keepersshirts van club als Barcelona, PSG, Manchester City, AS Roma en andere Nike clubs officieel worden gelanceerd en zullen we dit template dus zien terug keren in de keeperstenues voor 2017-2018.

Nike keepersshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Nike teamwear keepersshirt voor 2017-2018 kan je vanaf mei 2018 ook kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt zonder sponsorlogo's zal ongeveer € 60,- zijn voor volwassenen en € 50,- voor kinderen. Check hier ook andere producten uit de Nike teamkleding lijn. Directe levering en gratis verzending!

Koop de nieuwste Nike teamwear in deze online winkel!

of deze SHOP