1 augustus 2018

Leicester City derde wedstrijdshirt 2018-2019

Het nieuwe voetbalseizoen nadert, maar de grote sportmerken zijn nog altijd druk bezig met het lanceren van nieuwe tricots voor de clubs. Zo is vandaag ook het nieuwe derde wedstrijdshirt voor de Engelse club Leicester City gelanceerd. Het Duitse sportmerk adidas is sinds dit seizoen de nieuwe kledingsponsor van Leicester City. Hiermee neemt adidas de verantwoordelijkheden over van Puma, een ander Duits sportmerk. Check hieronder de details van het nieuwe derde wedstrijdshirts van The Foxes!

Leicester City 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Leicester City is gebaseerd op dezelfde kleuren als het logo van de club. Het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Engelse club is gebaseerd op het adidas Regista 18 Template. Voor Nederlanders komt dit template waarschijnlijk erg bekend voor. Adidas heeft dit template namelijk bij vele shirts gebruikt. Ook het nieuwe uitshirt van Ajax is gebaseerd op het Regista 18 template. Ook het uitshirt van Marokko op het WK 2018 en het nieuwe thuisshirt van Olympique Lyon zijn gebaseerd op dit template. Het Regista template wordt gekenmerkt door een horizontale baan vlak boven de borst. Deze is op het shirt van Leicester blauw van kleur. Dan een tweede witte baan met daarboven een groot vlak over de schouders in dezelfde kleur als de horizontale baan. Voor de adidas strepen is geen plek op de schouders van het shirt. Daarom zijn deze drie bekende strepen op de zijkant van het shirt geplaatst. Ook deze zijn natuurlijk blauw van kleur. De mouwen van het nieuwe derde wedstrijdshirt van de Engelse club zijn schitterend wit. Op de rechterkant van de borst is het logo van adidas te zien. Het performance logo van het Duitse merk is blauw van kleur. Op de linkerkant van de borst prijkt het logo van de club die furore maakte in het seizoen 2015-2016. Dit jaar werd Leicester City namelijk kampioen terwijl het team van tevoren gedoemd was om te degraderen. De naam van de kledingsponsor van Leicester City, King Power, is ook blauw van kleur en komt terug in het midden van het nieuwe shirt. De kroon op de I is echter goud van kleur.

Het nieuwe derde wedstrijdtenue van Leicester City wordt gecompleteerd door een witte broek en witte kousen, beide met blauwe accenten. Natuurlijk zijn ook de logo’s van Leicester City en adidas hierop te zien. Net zoals bij alle tenues van adidas wordt ook bij dit nieuwe Leicester City tenue gebruik gemaakt van de adidas Climalite technologie. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer tijdens de wedstrijden zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Check ook het Leicester City thuisshirt en uitshirt voor aankomend seizoen.

Leicester City voetbalshirt bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Leicester City zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshop. De prijs van de nieuwe shirts zijn € 85,- voor volwassenen en voor kinderen kosten de nieuwe shirts € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Leicester City ook laten bedrukken met je naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de Engels kampioen van 2016 bestellen? Check dan het overzicht met beschikbare artikelen hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City shirt in DEZE WINKEL

Of DEZE SHOP