25 mei 2019

Leicester City uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Leicester City en adidas hebben vandaag ook de uitshirts voor 2019-2020 officieel gelanceerd. De bekendmaking hiervan volgt op de eerdere bekendmaking van het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2019-20. In deze nieuwe tenues speelt Leicester de uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende 2019-20. ''The Foxes'' eindigden afgelopen seizoen op een negende plaats en gaat er komend jaar weer alles aan doen om te strijden om Europees voetbal. Dat gaat gebeuren in een opvallend uitshirt. De club van manager Brendan Rodgers draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Het 3e shirt wordt gebruikt als alternatief uitshirt dit seizoen. Adidas is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van de Engelse club die haar thuiswedstrijden speelt in het King Power Stadium.

Bestel je Leicester City voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Grijs Leicester City uitshirt 2019-2020

Het nieuwe Leicester City uitshirt voor 2019-2020 is gebaseerd op het inmiddels bekende TIRO19 template van adidas. Het shirt wordt wordt gekenmerkt door de all-over print van flitsende, verticale strepen over het shirt. Deze strepen zijn donker grijs. Verder bevat het tenue witte accenten. De toelopende V-hals is wit en hetzelfde geldt voor de drie strepen van adidas. Op de borst staan de logo's van de club en adi en op het midden van het tenue staat sponsor King Power. De uittenues worden compleet gemaakt door een donker grijs broekje en donker grijze kousen met witte adidas strepen.

Roze Leicester 3e voetbalshirt 2019-2020

Het nieuwe Leicester City 3e shirt voor 2019-2020 heeft een wat opvallender design. Dit voetbalshirt is namelijk roze. Wel is dit tenue ook gebaseerd op een standaard template van adidas. Het shirt is namelijk gebaseerd op het Campeon 19 template, dat we onder andere kennen van het voetbalshirt van Duitsland. Het shirt wordt gekenmerkt door de zigzag print over de borst. Deze print is verdeeld in dunnere strepen. Verder bevat het Leicester City derde tenue een ronde hals en prijken er drie adidas strepen op de schouders. De logo's van adi, de club en KING POWER op het tenue zijn zwart. Het 3e tenue van The Foxes wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten roze adidas strepen en roze logo's van de club en adidas. Ook de kousen van het nieuwe uittenue hebben deze kleurencombinatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leicester City voetbalshirts, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Vardy, Maddison, Maguire, Tielemans, Okazaki, Schmeichel, Chillwell, Ndidi en andere sterspelers.

Leicester City voetbalshirt kopen

Het grijze en roze Leicester City voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf juni/julikopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het tenue kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City voetbalshirt altijd in deze winkel!