Leicester City thuisshirt 2021-2022

Leicester City en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Leicester City thuisshirt 2021-2022 officieel gepresenteerd. In dit nieuwe tenue speelt Leicester de Europa League, Premier League, FA Cup en League Cup wedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2021-2022. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van ''The Foxes.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018. Vanaf dit seizoen heeft Leicester City bovendien een nieuwe shirtsponsor.

Leicester City thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Leicester City thuisshirt 2021-2022 is natuurlijk weer geheel blauw en wordt dit jaar gekenmerkt door de all-over camouflage print. Deze print bevindt zich zowel op de voor- als achterkant van het tenue en betreft dezelfde print als op het nieuwe Olympique Lyon uitshirt 2021-2022.. Verder is het nieuwe tenue van Leicester City uitgerust met zowel witte als gouden details. De band aan de onderkant van de mouwen is overwegend wit en bevat een dunne gouden lijn aan de onderkant. Dit is ook het design van de brede v-hals. De drie adidas strepen staan dit jaar op de schouders in het wit. Op de rechterborst prijkt het adidas performance logo en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. Vanaf dit seizoen heeft Leicester City een nieuwe shirtsponsor. De club tekende namelijk een overeenkomst met FBS Trade Online. De financiële dienstverlener is voor de komende drie seizoenen de hoofdsponsor van Leicester en staat dus in ieder geval tot en met het seizoen 2023-2024 op de tenues van de Premier League club. Het tenue bevat nog een subtiel detail in de nek op de achterkant van het voetbalshirt. Hier zijn de initialen van de club weergegeven: LCFC.

Het Leicester City uittenue 2021-2022 wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Het adidas logo op de linkerpijp is ook blauw en de andere pijp bevat de badge van de club. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant witte adidas strepen en op het midden in het wit het adidas logo. Zoals alle tenues van adidas zijn de Leicester City tenues dit seizoen weer uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht/zweet. Deze technologie is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Leicester City thuisshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vardy, Iheanacho, Maddison, Söyüncü, Fofana, Barnes, Tielemans, Ndidi en nog meer spelers en check ook het Leicester City uitshirt 2021-2022.

Leicester City voetbalshirt kopen

Het adidas Leicester City thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het tenue kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City voetbalshirt in deze SHOP

of deze fanshop! 

Leicester City thuisshirt 2021-2022