Leicester City uitshirt 2021-2022

Leicester City en adidas hebben zojuist het nieuwe Leicester City thuisshirt 2021-2022 gelanceerd. In dit tenue speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup, League Cup en de Europa League wedstrijden in 2021-2022. Het team van manager Brendan Rodgers eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek in de Premier League en speelt dus hoe dan ook in de groepsfase van de Europa League. Ook dit jaar is adidas weer de producent van de Leicester City tenues. Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018.

Mint Leicester City voetbalshirt 2021-2022

Het Leicester City uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan de diversiteit van de ''Leicester City'' familie , de spelers en alle supporters over de gehele wereld. heeft een lekker fris design en wordt gekenmerkt door het design van vierkanten ver de body en de mouwen van het tenue. Daarbij worden blokken in verschillende tinten mint blauw met elkaar afgewisseld en een aantal van deze blokken is uitgerust met diagonale lijnen. Verder bevat het tenue ook donkerblauwe accenten. De drie adidas strepen op de schouders zijn donkerblauw en hetzelfde geldt voor de brede V-hals van het nieuwe uittenue van ''The Foxes.'' Ook alle logo's op het tenue zijn donkerblauw. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat een monochroom Leicester City logo. Dit betekent dat het logo geheel in stijl is van de kleuren van het tenue en dus niet gebruikelijke kleuren heeft. In het geval van het nieuwe Leicester City uitshirt is de badge dus een combinatie van lichtblauw en donkerblauw. Op het midden van het tenue prijkt in het donkerblauw het logo van sponsor FBS Trade Online. De online broker is vanaf dit seizoen de hoofdsponsor van Leicester City. Beide partijen tekenden een contract tot de zomer van 2024. De linkermouw van het tenue is uitgerust met het logo van mouwsponsor BIA SAIGON. Het tenue wordt gecompleteerd door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten mint blauwe adidas strepen. Dit is ook de kleur van de logo's van de club en adidas op de broekjes. De kousen zijn ook overwegend mint met donkere adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de nieuwste Leicester City voetbalshirts ook uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is in de stof van de tenues verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het adidas Leicester City uitshirt 2021-2022, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vardy, Maddison, Daka, Iheanacho, Tielemans, Söyüncü, Fofana, Soumaré en andere spelers of check het Leicester City thuisshirt 2021-2022.

Leicester City voetbalshirt kopen

Het adidas Leicester City uitshirt 2021-2022 kun je vanaf augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Het tenue kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City voetbalshirt in deze SHOP

of deze fanshop! 

Leicester City uitshirt 2021-2022

Leicester City uittenue 2021-2022