Leicester City thuisshirt 2019-2020

Het nieuwe Leicester City voetbalshirt voor 2019-2020 is vandaag middels een speciale campagne officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor adidas. In de campagne rondom het nieuwe voetbalshirt van The Foxes staan de supporters van de club centraal. De campagne en het voetbalshirt zijn een ode aan de culturele diversiteit van de club en haar supporters. In het nieuwe voetbalshirt speelt Leicester de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2019-2020. Adidas is dus ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Het Duitse sportmerk is sinds 2018 kledingsponsor van de Premier League kampioen van 2015-2016 en beide partijen tekenden vorig jaar een langjarige deal.

Bestel je Leicester City voetbalshirt altijd in deze SHOP! 

Leicester City thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2019-2020 is zoals altijd overwegend blauw en bevat een all-over print van ruiten over het voetbalshirt. Het shirt van het keurkorps van manager Brendan Rodgers heeft namelijk het zogenaamde schaakbord design, dat we bijvoorbeeld kennen van de voetbalshirts van Kroatië en ook van het Barcelona thuisshirt voor 2019-2020. Het tenue is dit seizoen ook uitgerust met gouden accenten. De drie adidas strepen over de schouders zijn namelijk goud en hetzelfde geldt voor het adidas performance logo op de rechterborst. Ook het kroontje van hoofdsponsor KING POWER op het midden van het tenue is goud. Het Thaise bedrijf is sinds 2010 shirtsponsor van Leicester. De linkerborst is uitgerust met het logo van de in 1884 opgerichte club en de linkermouw bevat het logo van subsponsor Bia Saigon. De achterkant van het shirt bevat niet het checkered patroon. Het nieuwe thuistenue van Leicester City wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit broekje met aan de zijkanten gouden adidas trademark strepen. De laatste keer dat Leicester witte voetbalbroekjes had, was tijdens het seizoen 2014-2015. De kousen van het thuistenue zijn blauw met aan de bovenkant gouden adidas strepen.

Leicester City keepersshirt 2019-2020

Leicester City en adidas lanceerden ook een drietal nieuwe keepersshirts. Deze shirts zijn gebaseerd op het AdiPro 19 template. Dit is het template voor alle keeperstenues van adidas in het seizoen 2019-2020. De keeperstenues worden gekenmerkt door de all-over camouflage print en zijn beschikbaar in het zwart, wit en geel. De logo's van adidas, de club en KING POWER staan op dezelfde plek als op de nieuwe voetbalshirts. Alle tenues van Leicester zijn ook komend seizoen weer uitgerust met de adidas Climalite technologie, voor een optimale prestatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leicester City voetbalshirts, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vardy, Choudhury, Maddison, Maguire, Tielemans, Okazaki, Iheanacho en andere sterren. Check ook het grijze en roze Leicester City uitshirt voor 2019-20. 

Leicester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Leicester City voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf begin juni kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het tenue kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City voetbalshirt altijd in deze winkel!