Leicester City thuisshirt 2020-2021

Leicester City en kledingsponsor adidas hebben vandaag het nieuwe Leicester City thuisshirt 2020-2021 gepresenteerd. Het tenue heeft dit seizoen niet alleen een geheel nieuw design, maar bevat ook een nieuwe shirtsponsor. In het nieuwe tenue speelt Leicester de Premier League, FA Cup en Europese thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2020-21. Sinds de zomer van 2018 is adidas de kledingsponsor van Leicester en het Duitse sportmerk is ook verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuistenue van The Foxes!

Leicester City thuis shirt en tenue 2020-2021

Qua template heeft het Leicester City thuisshirt 2020-2021 hetzelfde template als het Ajax thuisshirt. Dit betreft het zogenaamde Condivo 20 template. Dit template wordt met name gekenmerkt door de toelopende V-hals van de tenues. Deze V-hals wordt ook wel de adidas EQT collar genoemd en is geïnspireerd door de hals die adidas met name in de jaren '90 gebruikte voor de voetbalshirts. Het Leicester City thuisshirt is verder geheel blauw met aan de onderkant van de mouwen een brede band. Deze band bevat in het witte twee witte banen en een gouden baan. Ook de binnenkant van de hals is weer uitgerust met een gouden band en de drie adidas strepen staan in het wit op de de schouders. Leicester City heeft dit seizoen twee verschillende shirtsponsoren. Op de tenues die de spelers dragen prijkt het logo van de Thaise touristenautoriteit. Hiervoor gebruikt men de tekst: ''Thailand smiles with you.'' Op de replica voetbalshirts, de tenues die je in de winkel kunt bestellen, staat nog het wel het logo van KING Power. Ook in de Europese en bekerwedstrijden speelt Leicester City met het logo van King Power op de tenues. Op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Het nieuwe Leicester City thuistenue wordt ook dit seizoen weer compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten de strepen van adidas. De kousen zijn blauw en bevatten aan de bovenkant witte adidas strepen.

De tenues van Leicester zijn dit seizoen voor het eerst uitgerust met de adidas AeroReady technologie, welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Leicester City voetbalshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vardy, Maddison, Sovuncu, Chilwell, Morgan, Ndidi, Iheanacho en nog meer spelers of check de nieuwe Leicester City uitshirts. 

Leicester City voetbalshirt kopen

Het Leicester City thuisshirt 2002-2021 kun je vanaf augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het voetbalshirt voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Het tenue kun je in deze winkels ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering gegarandeerd!

Bestel je Leicester City voetbalshirt in deze SHOP

of deze fanshop! 

 

Leicester City thuisshirt 2020-2021