Ajax thuisshirt 2020-2021

Het nieuwe Ajax thuisshirt 20290-2021 is vandaag officieel gelanceerd door de Amsterdammers en kledingsponsor adidas. Dit is het tenue waarin de Amsterdammers de Eredivisie, KNVB Beker en Champions League thuiswedstrijden in de Johan Cruyff Arena spelen gedurende 2020-2021. Een maand geleden lanceerden adi en de club ook al het Ajax uitshirt. Het Duitse sportmerk en de club van trainer Erik ten Hag vieren dit seizoen dat ze twintig jaar met elkaar samenwerken. Eerder deze week werd er door Ajax een video op Instagram geplaatst met daarin alle Ajax voetbalshirts van adidas sinds 2000. Daar kan het nieuwe thuisshirt nu aan toegevoegd worden! 

Wil je dit Ajax tenue direct bestellen? Dit kan direct in deze SHOP (inclusief officiële bedrukking) 

Ajax thuis shirt en tenue 2020-2021

Adidas voert ieder jaar subtiele wijzigingen door in het Ajax voetbalshirt en dat is ook dit jaar weer het geval. Het Ajax tenue bevat dit jaar weer het iconische design. Het tenue is als basis wit met over het midden de brede verticale, rode band. In vergelijking met afgelopen seizoen hebben de Amsterdammers en adi afscheid genomen van de zwarte details. Alles aan het nieuwe Ajax thuisshirt 2020-2021 is rood/wit. Adidas gebruikt dit seizoen het Condivo 20 template als basis voor het design van het thuisshirt.  Dit template komt terug in een aantal elementen van het tenue. Het Ajax voetbalshirt bevat dit seizoen waarschijnlijk een zogenaamde EQT v-hals. Deze toelopende hals is geïnspireerd door de v-hals van de voetbalshirts die adidas mid jaren ’90 vooral gebruikte. Een ander kenmerk van dit template is de brede band aan de onderkant van de mouwen. Deze band is, evenals het overige gedeelte van de mouwen, wit met op het midden van de band een dunnere, rode band. De kleur rood komt ook weer terug in de drie strepen van adidas, welke net als afgelopen seizoen weer op de zijkanten van het tenue geplaatst lijken te zijn. De logo’s van de sponsoren en Ajax staan op dezelfde plek als op het tenue van afgelopen seizoen.  De rechterborst bevat het adidas logo in het wit en de ander borst bevat het embleem van de Amsterdammers, inclusief drie sterren, verwijzend naar de 34 kampioenschappen van de club. De badge van Ajax betreft een rood embleem met een wit logo. Ook de drie kampioenssterren zijn wit. Ziggo staat als shirtsponsor in het wit op het tenue en het logo van Curaçao prijkt komend seizoen weer op de linkermouw. Met Ziggo heeft Ajax nog een contract tot 2022 en met de Curaçao Tourist Board heeft de club een contract tot de zomer van 2023. Het nieuwe tenue bevat ook nog een subtiel detail. De drie Andreaskruizen zijn namelijk geborduurd aan de onderkant van het nieuwe thuistenue. 

Het Ajax thuistenue 2020-2021 wordt dit seizoen compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met rode adidas strepen. Op het voetbalbroekje prijken ook de logo's van de club en adidas De badge van Ajax op het broekje is wit met een rood logo. Dit is ook de kleur van het adidas logo. De kousen van het thuistenue zijn wit met aan de bovenkant rode adidas strepen. Alle adidas tenues zijn dit seizoen weer uitgerust met nieuwe adidas AeroReady technologie. Dit is een nieuwe technologie van adidas (de opvolger van de Climalite technologie), welke zorgt voor een nog betere afvoer van zweet en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Ajax thuisshirt 2020-2021, welke vanaf nu gedragen wordt door Van De Beek, Tadic, Blind, Alvarez, Martinez, Kudus, Dest, Gravenberch, Antony, Promes en nog meer sterspelers. De Amsterdammers krijgen overigens komend seizoen voor het eerst sinds 2008 weer een 3e voetbalshirt!

Ajax voetbalshirt 2020-2021 bestellen

Het Ajax thuisshirt 2020-2021 kun je pas vanaf nu bestellen. De prijs van het voetbalshirt is hetzelfde als voorgaande seizoenen. Voor volwassenen is het tenue weer € 89,95 (maten XS, S, M, L, XL en XXL). Voor kinderen is het voetbalshirt weer € 69,95 (maten 122, 128, 140, 152, 164 en 176). De broekjes bestel je weer vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. In de onderstaande winkel kun je het tenue ook laten bedrukken met de officiële bedrukking!

Bestel het Ajax thuisshirt vanaf nu in deze SHOP

of deze winkel! 

Ajax thuisshirt 2020-2021

Ajax voetbalshirt 2020-2021

Ajax thuistenue 2020-2021