Leicester City uitshirts 2020-2021

Leicester City en adidas hebben vandaag een tweetal nieuwe uitshirts voor het seizoen 2020-2021 gelanceerd. In deze voetbalshirts spelen The Foxes de Premier League, FA Cup, League Cup en Europa League uitwedstrijden dit seizoen. De club van manager Brendan Rodgers eindigde afgelopen seizoen op een vijfde plek en speelt daarom in de groepsfase van de Europa League. Adidas is sinds de zomer van 2018 kledingsponsor van de Engelse club en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van alle tenues van de Engelse club.

Leicester City uitshirt 2020-2021

Zoals zoveel adidas tenues dit seizoen vormt kunst de inspiratiebron voor het nieuwe Leicester City uitshirt. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de diagonale vegen over het tenue. De strepen lijken met een penseelstreek op het tenue te zijn aangebracht en zijn zilver/wit. Deze all-over print loopt ook door over de mouwen en bovendien bevat het uitshirt een ronde hals. Het tneue is ook uitgerust met blauwe accenten als verwijzing naar de clubkleuren van Leicester. Op de rechter zijkant van het tenue zijn de adidas strepen blauw en op de andere kant goud. Alle logo's op het tenue zijn blauw. De rechterborst bevat het adidas logo en op de linkerborst prijkt de clubbadge. Sponsor KING POWER staat op het midden van het tenue. Het Leicester City uittenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. De kousen zijn wit met aan de bovenkant blauwe strepen en op het midden een goud logo van de Duitse kledingsponsor

Leicester City 3e shirt 2020-2021

Het Leicester City 3e voetbalshirt of alternatieve uitshirt is dit jaar maroon/kastanjebruin met witte accentne. De v-hals bevat een dunne witte lijn en deze komt ook weer terug aan de onderkant van de mouwen. De meshpanelen van het 3e tenue zijn ook wit, evenals de drie strepen van adidas. Op de borst prijken de logo’s van de club en adidas in het wit & op het midden van de alternatieve uitshirts prijkt de tekst: ‘’Thailand smiles with you.’’ Deze tekst gebruikt hoofdsponsor King Power om het toerisme in Thailand te stimuleren. Het derde tenue van Leicester City wordt compleet gemaakt door een kastanjebruin voetbalbroekje met witte adidas strepen en witte logo’s. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen. Alle adidas tenues zijn dit jaar uitgerust met de AeroReady technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie, afvoer van vocht en verkoeling.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Leicester City uitshirts 2020-2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Vardy, Maddison, Justin, Ndidi, Barnes, Iheanacho en nog meer spelers of check het Leicester City thuisshirt 2020-2021.

Leicester City uitshirts bestellen

Het nieuwe Leicester City uitshirt en 3e shirt 2020-2021 kun je vanaf nu bestellen. De prijs van het tenue voor volwassenen is € 89,95 en voor kinderen is het voetbalshirt € 69,95. De tenues zijn beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL voor volwassenen en de maten 128, 140, 152, 164 en 176 voor kinderen. In deze winkels kun je de uitshirts van Leicester ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Directe levering! 

Bestel je Leicester City voetbalshirt in deze SHOP

of deze fanshop! 

Leicester City uitshirt 2020-2021

Leicester City 3e shirt 2020-2021