Leicester City thuisshirt 2022-2023

Leicester City en kledingsponsor adidas hebben het nieuwe Leicester City thuisshirt 2022-2023 gepresenteerd met het motto ''CREAT ICONIC.'' Dit is een nieuwe campagne van de club en adidas, waarin historische momenten de revue passeren. In dit voetbalshirt spelen ''The Foxes'' de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2022-2023. Leicester City eindigde afgelopen seizoen op de achtste plek in de Premier League, waardoor het net aan Europees voetbal miste. Ook dit seizoen is adidas weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Leicester City voetbalshirts. Het Duitse sportmerk is sinds medio 2018 de kledingsponsor van de voetbalclub. FBS Online is sinds de zomer van 2021 de hoofdsponsor van Leicester. 

Leicester City thuis shirt en tenue 2022-2023

Het nieuwe Leicester City thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij standaard design. Dit zien we de laatste tijd wel meer bij de voetbalshirts van clubs die tot de top categorie van adidas behoren. Wel is het nieuwe Leicester City thuistenue is geïnspireerd door de Leicester City voetbalshirts van de jaren '70 en '80. Het tenue bevat bijvoorbeeld het kraagje van het team van manager Jimmy Bloomfield in de jaren '70 en de gouden accenten zijn afgeleid van het elftal waarin sterren als Gary Lineker en Alan Smith in speelden in de jaren '80. Uiteraard is het Leicester City thuisshirt overwegend blauw. Het tenue bevat een witte v-hals en witte kraag. Ook de adidas strepen en de band aan de onderkant van de mouwen zijn wit. De logo's van adidas en de Premier League club op de borst zijn goud. Op de rechterborst prijkt het adidas logo en de linkerborst bevat de badge van de club. Op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor FBS in het wit en de linkermouw bevat het logo van mouwsponsor het Vietnamese biermerk Bia Saigon. Het Leicester City thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten blauwe adidas strepen. Op de broekjes staan ook de logo's van adidas (blauw) en de club. De kousen zijn blauw en bevatten aan de bovenkant witte adidas strepen.

Zoals alle adidas tenues zijn de Leicester City tenues uitgerust met de adidas AeroReady technologie. Dit systeem is verwerkt in de stof van de voetbalshirts en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Leicester City thuisshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Vardy, Maddison, Tielemans, Daka Söyüncü, Fofana, Barnes, Iheanacho en nog meer spelers en check ook de nieuwe Leicester City uitshirts 2022-2023

Leicester City voetbalshirt bestellen

De nieuwe Leicester City voetbalshirt kunnen pas vanaf medio juli/augustus besteld worden. Adidas heeft momenteel leveringsproblemen, waardoor het voetbalshirt pas in juli of augustus verwacht wordt. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 89,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164 en 176) € 69,95. Inclusief de mogelijkheid tot officiële bedrukking!

Bestel je Leicester City voetbalshirt in deze SHOP

of deze fanshop! 

Leicester City thuisshirt 2022-2023

Leicester City thuisshirt 2022-2023

Leicester City thuisshirt 2022-2023