2 juni 2018

Leicester City thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2018-2019 is vandaag officieel bekend gemaakt door de nieuwe kledingsponsor adidas en de Engelse club. Adidas verzorgt namelijk vanaf dit seizoen de tenues en trainingskleding van ''The Foxes.'' Beide partijen tekenden vorige maand een langjarig contract. Adidas is de opvolger van Puma. Het andere Duitse sportmerk verzorgde sinds 2012 de tenues van de Premier League kampioen van 2016. In het nieuwe shirt speelt Leicester City de Premier League, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende 2018-2019. Check hieronder de details van het nieuwe tenue van het keurkorps van manager Claude Puel.

Leicester City thuis shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe Leicester City shirt voor 2018-2019 is zoals altijd overwegend blauw en bevat dunne, diagonale banen over de voorkant van het shirt. Daarnaast is het shirt uitgerust met gouden accenten. Deze gouden details zijn te vinden in de v-hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De drie adidas strepen over de schouders zijn wit en op de borst prijken de logo's van de club en adidas. Hoofdsponsor King Power staat ook dit jaar weer op het midden van het voetbalshirt van Leicester. De achterkant van het voetbalshirt van Leicester City is geheel blauw. Het nieuwe tenue van Leicester City wordt dit jaar compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten witte adidas strepen. Op de broekjes staan ook weer de logo's van de club en adi. De kousen van het nieuwe tenue zijn blauw en bevatten aan de bovenkant een witte band met daarin drie blauwe adidas stripes. Op de adidas voetbalkousen staat ook het logo van het merk.

We hebben direct ook een reactie van twee spelers van de club. Aanvoerder Wes Morgan zegt het volgende: ''Het is fantastisch. Adidas is onze nieuwe partner en heeft direct een mooi shirt gelanceerd. Ik kan niet wachten dit shirt voor het eerst te dragen. Het nieuwe shirt doet ons uitkijken naar weer een nieuw seizoen. Het is een verfrissend shirt. Ik kijk ernaar uit snel dit shirt te dragen en hopelijk kunnen we ook weer wat bereiken in de nieuwe tenues.'' Ook spits Jamie Vardy geeft een reactie: ''Het shirt is super gaaf en heeft een mooie pasvorm. Ik kijk ernaar uit dit shirt snel te dragen. Ik kan kan mijn eerste voetbalshirt als kind nog herinneren: Sheffield Wednesday blauw met witte strepen. Ik ben erg blij met de deal met adidas en hopelijk duurt deze samenwerking nog langer en is het succesvol.''

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe tenue, waarin naast Vardy en Morgan ook sterren als Okazaki, Huth, Maguire, Mahrez, Ndidi, Fuchs en andere sterren schitteren. Check ook het nieuwe uitshirt! 

Leicester City voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Leicester City shirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Leicester ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het tenue dragen. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Leicester City shirt in deze winkel

of deze SHOP!