1 juli 2018

Leicester City uitshirt 2018-2019

Leicester City en adidas hebben het nieuwe uitshirt voor 2018-2019 uitgebracht. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de Engelse club de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende 2018-2019. Adidas is vanaf dit seizoen de kledingsponsor van de kampioen van het seizoen 2015-2016. Het Duitse sportmerk heeft het stokje overgenomen van Puma, dat vanaf 2012 de kleding van de club verzorgde. Adidas en Leicester City tekenden in mei een contract voor meerdere seizoenen. Check hieronder alle details van het nieuwe uitshirt van The Foxes!

Grijs Leicester City uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van Leicester City voor 2018-2019 is geïnspireerd door het adidas Condivo 18 template. Dit betekent dat het shirt wordt gekenmerkt door de horizontale banen over het shirt. Deze banen zijn twee tinten grijs en hebben verschillende diktes. Deze all-over graphic print bevindt zich zowel over de voorkant als de achterkant van het tenue. Daarnaast is het voetbalshirt van Leicester City uitgerust met gouden details. Deze komen terug in de subtiele lijn in de crew neck en in de drie strepen van adidas over de schouders. Ook de logo's van adidas en de club op de borst hebben deze kleur. Op het midden van het tenue prijkt sponsor KING POWER.

Het nieuwe Leicester City uittenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een grijs voetbalbroekje met aan de zijkanten gouden adi stripes. De kousen hebben ook deze kleuren en bevatten aan de bovenkant ook gouden strepen van adidas. Op zowel de kousen als de broekjes staan uitingen van adidas en de club. Zoals alle tenues van adidas zijn de Leicester City uittenues uitgerust met de adidas Climalite technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer.

Check hieronder nog meer foto's van het nieuwe Leicester City shirt, waarin vanaf nu spelers als Vardy, Mahrez, Musa, Okazaki, Maguire, Silva, Iheanacho en andere sterspelers spelen. Check ook het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2018-2019.

Leicester City uitshirt bestellen

Het nieuwe Leicester City uitshirt voor 2018-2019 kan je vanaf medio juli bestellen in de onderstaande online shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 85,- en voor kinderen € 70,-. In deze shops kan je het shirt van Leicester ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Bestel het Leicester City shirt in deze winkel

of deze SHOP!