5 augustus 2017

Leicester City 3e shirt 2017-2018

Leicester City en Puma hebben een nieuw shirt aan de collectie voor 2017-2018 toegevoegd. Dit betreft het nieuwe 3e shirt of alternatieve uitshirt van de club, die in 2016 nog Premier League kampioen werd. In deze shirts speelt Leicester een aantal uitwedstrijden in de Premier League, FA Cup en League Cup gedurende dit seizoen. Eerder lanceerden de club en kledingsponsor Puma al het nieuwe thuisshirt en uitshirt. Check hieronder de details van het nieuwe 3e shirt van de club van trainer Shakespeare.

Wit Leicester City 3e voetbalshirt en tenue

Het nieuwe uitshirt van Leicester City is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de blauwe accenten. Deze blauwe accenten komen terug in een dunne lijn in de v-hals en in het gradient design over de schouders en mouwen. Over de schouders en mouwen bevindt zicht een strip, welke is verdeeld in dunne, blauwe stippen. Op de mouwen is ook het logo van Puma verwerkt en het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt bovendien op de rechter borst. Puma vervult deze functie als kledingsponsor sinds 2012. Sponsor King Power versiert het midden van het voetbalshirt en op de linker borst prijkt het logo van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het King Power Stadium. Het uittenue van Leicester City wordt compleet gemaakt door een wit broekje met aan de onderkant een blauwe lijn. De kousen zijn ook wit met blauwe details. Check bovendien de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van Leicester City.

Zoals alle tenues van Puma zijn ook deze tenues uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Vardy, Mahrez, Slimani, Musa, Okazaki, Drinkwater, Morgan, Huth en andere sterspelers.

Leicester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe witte shirt van Leicester voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Leicester laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Wil je andere Leicester producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Leicester shirt in deze SHOP! (inclusief vette fan t-shirts en officiële bedrukking)

of in deze online winkel