13 juli 2017

Leicester City uitshirt 2017-2018

Het nieuwe uitshirt van Leicester City voor 2017-2018 is vandaag bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe shirt speelt Leicester de Premier League en FA Cup uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het nieuwe shirt van ''The Foxes'' is onderdeel van het zogenaamde STEP OUT pack van Puma. Het Duitse sportmerk lanceerde vandaag een dertigtal nieuwe voetbalshirts van clubs waarvan het merk kledingsponsor is. Deze shirts hebben allemaal een donkere kleur, zo ook het nieuwe shirt van de Premier League kampioen van 2015-2016. Check hieronder de details van het nieuwe Leicester City uitshirt.

Zwart/goud Leicester City uit shirt en tenue 2017-2018

Het Leicester City uitshirt voor 2017-2018 is dit seizoen geheel zwart en wordt gekenmerkt door de dunne pinstripes over het shirt. Verder bevat het nieuwe shirt ook gouden accenten. De gouden accenten komen terug in de strip over de schouders en mouwen. Deze strip bevat het zogenaamde gradient design. Dit betekent dat de band is verdeeld in dunne gouden cirkels. Op het midden van de strip worden deze onderbroken door het embleem van Puma. Het logo van de Duitse kledingsponsor prijkt bovendien op de rechter borst. Puma is sinds 2012 kledingsponsor van de club. De linker borst bevat het logo van de club in het goud en op het midden van het shirt staat het logo van sponsor KING POWER in het goud. De gouden details komen bovendien terug in de bies aan de onderkant van de mouwen en verder bevat het shirt een ronde hals. Het tenue van Leicester wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de zijkanten het gouden gradient design. De logo's van Puma en de club staan in het goud op de broekjes. De kousen zijn ook een combinatie van zwart en goud.

Zoals alle tenues van het Duitse sportmerk zijn deze tenues ook uitgerust met de Dry Cell technologie van het merk. Deze technologie zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Dit tenue wordt vanaf nu gedragen door spelers als Vardy, Mahrez, Slimani, Okazaki, Musa en andere spelers. Check bovendien het nieuwe thuisshirt van The FOXES!

Leicester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe zwart/gouden shirt van Leicester voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 84,95. Dit shirt is beschikbaar in de maten 128, 140, 152, 164, 176, S, M, L, XL en XXL. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Leicester laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Wil je andere Leicester producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Leicester uitshirt in deze SHOP! (inclusief vette fan t-shirts en officiële bedrukking)

of in deze online winkel