22 mei 2017

Leicester City thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2017-2018 is afgelopen weekend officieel bekend gemaakt door de Premier League kampioen van 2016-2017 en kledingsponsor PUMA. In dit nieuwe shirt speelt de club van trainer Shakespeare de Premier League en FA Cup thuiswedstrijden in het King Power Stadium gedurende dit seizoen. ''The Foxes'' zijn afgelopen seizoen als twaalfde geëindigd in de Premier League, waardoor het in 2017-2018 geen Europees voetbal speelt. Puma is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de Engelse club. In 2012 tekenden beide partijen een contract tot mei 2018. Check hieronder alle details van het nieuwe voetbalshirt!

Het nieuwe Leicester City voetbalshirt koop je vanaf NU in deze SHOP of deze online winkel

Leictester City thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2017-2018 is een combinatie van traditioneel en modern. De traditionele accenten komen terug in de klassieke henley collar van het shirt en in de dunne verticale pinstripes over het shirt. De henley collar bevat een blauwe knoop. Verder is het shirt geheel blauw en bevat het een flitsende gouden strip over de schouders en mouwen. Deze gouden strip is verdeeld in kleine ruiten. De gouden details van het shirt komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. De rechter borst van het nieuwe tenue is uitgerust met het logo van kledingsponsor Puma. De ''cat'' uit het logo van de club komt in het goud ook weer terug op de schouders en mouwen. De linker borst is uitgerust met het logo van de in 1884 opgerichte club. Hoofdsponsor KING POWER versiert het midden van het nieuwe Leicester tricot. Het nieuwe thuistenue van ''the Foxes'' wordt gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten weer een flitsende gouden strip. Op de shorts staan ook de logo's van de club en de Duitse kledingsponsor. De kousen zijn ook helder blauw met gouden details.

Zoals alle tenues van Puma zijn de nieuwe tenues van Leicester City uitgerust met de Puma Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Het nieuwe tenue wordt per direct gedragen door spelers als Vardy, Mahrez, Drinkwater, Musa, Okazaki, Ndid, Huth, Fuchs, Slimani en andere sterren. Check ook het nieuwe uitshirt. 

Leicester City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Leicester City thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf medio juni kopen voor kinderen en volwassenen. De prijs van het shirt voor kinderen is € 69,95 en voor volwassenen € 79,95. In deze shops kan je het nieuwe shirt van Leicester laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hierbij wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers ook op het shirt dragen tijdens de wedstrijden in de competitie. Bovendien kan je het shirt laten bedrukken met de officiële Premier League badges. Wil je andere Leicester producten kopen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe Leicester shirt in deze SHOP! (inclusief vette fan t-shirts en officiële bedrukking)

of in deze online winkel