10 januari 2021

Independiente voetbalshirts 2021

De Argentijnse voetbalclub Independiente en kledingsponsor Puma hebben vandaag de nieuwe Independiente voetbalshirts 2021 gepresenteerd. In deze tenues speelt de club uit Avellaneda de wedstrijden in de Argentijnse Primera Division en de beker in 2021. Puma is sinds 2009 de kledingsponsor van Club Atlético Independiente en ook dit jaar is het Duitse sportmerk weer verantwoordelijk voor de productie en het design van de voetbalshirts van ''El Rojo.'' Het was overigens al de planning om deze voetbalshirts te lanceren, maar door door het coronavirus is de lancering een paar maanden uitgesteld.

Independiente thuisshirt 2021

Het Independiente thuisshirt 2021 is dit jaar weer geheel rood en bevat over de mouwen een taping met daarin een speciale graphic print. Deze print is geïnspireerd door de ''Puente Agüero'' (los 7 puentes). Dit is een brug in de stad. Deze brug is in 1930 in Londen geconstrueerd en per boot naar Argentinië vervoerd, waar deze in 1931 in gebruik is genomen. De brug bestaat uit zeven gietijzeren overspanningen van elk vijftig meter lang. Het Independiente thuisshirt is verder voorzien van een v-hals. De rechterborst en de mouwen bevatten het logo van Puma in het wit en de linkerborst bevat een monochroom Independiente logo. Dit betekent dat de badge geheel in stijl is van de kleuren van het voetbalshirt. Op de mouwen prijkt het logo van sponsor Audifarm Salud. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en rood/witte kousen.

Independiente uitshirt 2021

Het Independiente uitshirt 2021 is dit jaar wit met navy blauwe en rode accenten. De polokraag is donkerblauw en deze kleur komt ook terug in de band aan de onderkant van de mouwen. De bies bevat bovendien een dunne rode lijn. De Puma formstripe op de mouwen is ook donkerblauw en de logo's van de sponsoren en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het clublogo op het uitshirt betreft overigens wel een ander logo dan op het thuisshirt. Dit betreft het logo dat de club had in de periode 1905-1914, het allereerste logo dus. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje en witte kousen met navy details. De Independiente voetbalshirts 2021 zijn ook dit jaar weer voorzien van de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor ventilatie en afvoer van zweet. Deze technologie komt onder andere tot uiting in de zogenaamde laser cut holes ter hoogte van de schouders.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Independiente voetbalshirts 2021, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Velasco, Federico Martinez, Romero, Munoz en andere spelers. Deze voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Argentijnse club. Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt van de Argentijnen? Check het dan in deze winkel! 

Independiente thuisshirt 2021

Independiente uitshirt 2021

Independiente voetbalshirts 2021