8 oktober 2021

Independiente voetbalshirts 2021-2022

De Argentijnse voetbalclub Club Atlético Independiente heeft in samenwerking met Puma het Independiente thuisshirt 2021-2022 gepresenteerd. In dit tenue speelt de club uit Avellaneda de Argentijnse Primera Division, beker en andere thuiswedstrijden in het Libertadores de América Stadion in 2021-2022. Ook dit jaar is Puma weer de kledingsponsor van ''El Rojo.'' Deze functie heeft het Duitse sportmerk sinds 2009 de kledingsponsor van de Argentijnse club.

Independiente thuisshirt 2021-2022

Het Independiente thuisshirt 2021-2022 doet denken aan het design van de Arsenal voetbalshirts. De body van het voetbalshirt is rood en de mouwen zijn wit, een combinatie die nooit eerder door de club gebruikt is. Verder bevat het tenue over het rode gedeelte een print van print van dunne zigzaglijnen. Het thuistenue bevat verder een ronde hals met een kleine witte opening. Op de rechterborst staat het Puma logo in het wit en op de mouwen staat het logo van het Duitse merk in het rood. De linkerborst bevat het logo van de club. Dit logo is omringd door negentien sterren, welke verwijzen naar de prijzenkast van de club. Een ander detail is verwerkt in de nek op de achterzijde van het tenue. Hier staat de leus van de club: ''Siempre Luchamos Unidos'' (Door altijd vechten verenigd). Op de tenues staan bovendien de logo's van Etica+ en Audifarm Salud. Het thuistenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de onderzijde van de achterkant een rode band. De kousen zijn ook rood met witte details.

Binnenkort lanceren Independiente en Puma ook het nieuwe Independiente uitshirt 2021-2022. Deze tenues zijn, zoals alle Puma voetbalshirts uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Independiente voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Bustos, Silvio Romero, Alan Velasco, Laso, Lucas Romero, Rodrigo Márquez en nog meer spelers.

Ben je op zoek naar een goedkoop t-shirt of een hoodie van Independiente? Check het dan in deze winkel! 

Independiente thuisshirt 2021-2022