15 januari 2016

Independiente uitshirt 2016

Het nieuwe Independiente uitshirt voor 2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor PUMA en de Argentijnse club. In dit nieuwe voetbalshirt speelt de club de uitwedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2016. In november 2016 lanceerde de club van trainer Pellegrini al het nieuwe thuisshirt, waardoor beide nieuwe voetbalshirts van de club voor het komende seizoen bekend zijn.

Het nieuwe Independiente uitshirt 2016 is geheel navy blauw en wordt gekenmerkt door de diagonale banen over het gehele voetbalshirt. Verder is het shirt uitgerust met een witte polo kraag. De witte accenten komen ook terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor PUMA staat zowel op de rechter borst als op de mouwen. De linker borst is uitgerust met het embleem van de club en hoofdsponsor OCA versiert het midden van de voetbalshirts. Check hieronder de foto's van het ni9euwe uitshirt. Check ook het Independiente thuisshirt van 2016.

Helaas weten wij niet waar het voetbalshirt van Independiente momenteel te koop is, behalve in de clubshop van de Argentijnen. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs scoor je altijd in de online shop van Subside Sports!

Heb je een mening over het shirt? Deel het hieronder!


Independiente -uitshirt -2016