29 augustus 2017

CA Independiente thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe thuisshirt van de Argentijnse club Independiente is officieel gelanceerd door de club en kledingsponsor Puma. In dit nieuwe tricot speelt de club uit Argentinië de thuiswedstrijden in de Argentijnse Primera Division gedurende 2017-2018. Thuishaven van de club uit Avellaneda is het Estadio de Libertadores. Independiente behoort tot de top vijf van Argentinië. De club is in totaal zestien keer kampioen van Argentinië geworden en schreef zeven keer de Zuid Amerikaanse Champions League, de Copa Libertadores, op haar naam. De laatste keer was in 1984. Vooral tijdens de jaren '60, '70 en '80 maakten de Argentijnen furore in Zuid Amerika. Puma is kledingsponsor van de club en vervult deze functie sinds 2009. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt!

Het nieuwe Independiente voetbalshirt heeft een op het oog simpel design. Het shirt is namelijk rood en wordt gekenmerkt door de v-hals met opstaande kraag. Verder is het voetbalshirt uitgerust met een witte strip over de mouwen. Deze strip wordt onderbroken door het logo van Puma, welke ook weer terug komt op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het embleem van de in 1905 opgerichte club en op het midden van het voetbalshirt staat sponsor OCA. Subsponsor AUDFARM versiert de mouwen. Verder is de binnenkant van het shirt uitgerust met een speciaal detail. De binnenkant van de kraag bevat namelijk een X met een aantal clubsymbolen: een bal, een ster, een kroon en de tekst ''05''. Dat laatste verwijst naar het oprichtingsjaar van de Argentijnse club. Het nieuwe tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en rood/witte kousen.

Deze tenues zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Barco, Tagliafico, Benitez, Erviti en Albertengo.

Het nieuwe Club Atletico Independiente shirt is vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts van Argentijnse of Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check ze exclusief in deze online winkel!