22 september 2016

Independiente 3e shirt 2016-2017

De Argentijnse club CA Independiente heeft ook een nieuw 3e shirt gelanceerd voor 2016-2017. Maakte de club eerder deze zomer al het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Argentijnen bekend. Afgelopen week werd ook het nieuwe alternatieve uitshirt of 3e shirt van de club gepresenteerd, die zowel in 1973 als in 1984 de wereldbeker voor clubteams won. Het nieuwe 3e shirt van ''Los Diablos Rojos'' (de rode duivels) heeft een apart design. We bespreken het kort hieronder.

Independiente 3e tenue 2016-2017

Het nieuwe 3e shirt van CA Independiente voor 2016-2017 wordt gekenmerkt door het design van ruiten over het shirt. Deze ruiten hebben zijn deels wit en deels zilver. Verder is het nieuwe shirt van de Argentijnse club ook uitgerust met navy blauwe accenten, welke terug komen in de brede T7 strip van PUMA over de mouwen en in de v-hals. Het logo van de kledingsponsor uit Duitsland staat zowel op de rechter borst (in het rood) als op de mouwen (in het wit). Het logo van de in 1905 opgerichte club versiert de linker borst. Zoals we van Zuid Amerikaanse clubs gewend zijn, staan er ook nog wat sponsoren op het shirt van de club die onder leiding staat van Gallego. Op het shirt staan onder andere OCA, Banco Ciudad en Sallud. Het nieuwe tenue van Independiente wordt gecompleteerd door een geheel broekje en witte kousen met navy blauwe details. Check hieronder de foto's van de shirts waarin spelers als Barco, Cuesta en Rodriguez schitteren gedurende komend seizoen. Check bovendien de andere Independiente voetbalshirts voor 2016-2017.

Zoals alle tenues van PUMA zijn de shirts en tenues van CA Independiente uitgerust met de PUMA Dry Cell technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze shirts worden gedragen door sterren als Cuesta, Benitez, Rodriguez, Denis en Mino.

Independiente voetbalshirt kopen

Helaas weten wij niet waar het voetbalshirt van Independiente momenteel te koop is, behalve in de clubshop van de Argentijnen. Andere voetbalshirts van Zuid Amerikaanse clubs scoor je altijd inĀ de online shop van Subside Sports!

Heb je een mening over het shirt? Deel het hieronder!

Independiente -3e -shirt -2016-2017