Independiente voetbalshirts 2018-2019

De Argentijnse club Independiente en Puma hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. In deze tenues speelt de club uit Avellaneda de Argentijnse Primera Division en beker wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Thuisvan van de club is het n het Estadio De Libertadores de America. Puma is sinds 2009 kledingsponsor van de Argentijnse club van trainer Ariel Holan en is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe voetbalshirts. Check hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

Independiente thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Independiente thuisshirt voor 2018-2019 heeft een vrij straight design. Het shirt is zoals altijd overwegend rood en bevat dit seizoen een all-over melange achtige print over het tenue. Daarnaast is het shirt uitgerust met een brede, witte retro v-hals. Verder is er dus weinig spannends aan het nieuwe tenue. Het logo van de in 1905 opgerichte club staat op de linker borst en het embleem van Puma prijkt zowel op de rechter borst als op de mouwen. Op de mouwen staat ook nog het logo van sponsor AUDIFARM. De achterkant van het shirt bevat in de nek nog wel een speciaal detail. Hier staat namelijk een X met een aantal clubsymbolen: een bal, een ster, een kroon en de tekst ''05''. Dat laatste verwijst naar het oprichtingsjaar van de Argentijnse club.  Het tenue wordt compleet gemaakt door een zwart broekje en zwarte kousen. Ook hierop staan de logo's van de club en Puma. 

Independiente uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van de Argentijnse club is grijs met fel rode accenten. De crew neck is rood en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. Bovendien bevat een baan langs de oksels van het shirt een rode lijn en ook de broekjes en kousen zijn (overwegend) rood. De logo's van Puma, de club en de sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. 

Alle Independiente tenues zijn door Puma uitgerust met de Puma Dry Cell technologie, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers optimaal kunnen presteren. Deze tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Meza, Gigliotti Benitez, Silva en Burdiso! 

Het nieuwe Club Atletico Independiente shirt is vooralsnog nergens te koop. Wil je andere shirts van Argentijnse of Zuid Amerikaanse clubs kopen? Check ze exclusief in deze online winkel!