4 oktober 2018

Independiente uitshirt 2018-2019

De Argentijnse club Internacional heeft deze week ook een nieuw uitshirt gepresenteerd. Het nieuwe thuisshirt van Internacional werd al in april gepresenteerd door Puma en de club die momenteel in de middenmoot staat van de Argentijnse Primera Division. In dit nieuwe uitshirt speelt Internacional de uitwedstrijden in de Argentijnse competitie gedurende 2018 en 2019. Wil je alles weten over dit nieuwe tenue? Check hieronder alle details.

Het nieuwe Independiente uitshirt heeft hetzelfde template als het 3e shirt van AC Milan en Arsenal. Ook van deze clubs verzorgt Puma de tenues. Het shirt van Internacional is wit met blauwe accenten. De blauwe details komen vooral terug in de klassieke polo kraag met drie knopen en in de mouwen. De mouwen bevatten een melange achtige print in het blauw en worden afgesloten door een donker blauwe bies. Ook het logo van Puma op de rechter borst is blauw en dit geldt ook voor het embleem van Independiente FC op de mouwen. Sponsor AUDIFARM versiert de mouwen. De tenues van Independiente bevatten dit seizoen ook nog een speciaal detail. De achterkant van het shirt bevat vier symbolen van de club, namelijk het oprichtingsjaar, een bal, een ster en een kroon. Het nieuwe Internacional tenue voor 2018-2019 wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje. Dit short bevat ook een melange achtige print en de kousen zijn ook een combinatie van navy blauw en wit.

Alle Puma tenues bevatten de Dry Cell technologie, welke zorgt voor een optimale prestatie. Deze tenues worden gedragen door spelers als Meza, Gigliotti, Benitez, Burdisso, Pablo Hernandez en nog meer sterren. Check ook het nieuwe thuisshirt!

Het Independiente voetbalshirt kan je alleen in de clubshop van de Argentijnse club bestellen. Wil je andere shirts van Zuid Amerikaanse of Argentijnse teams bestellen? Check het dan exclusief in deze winkel! Bedrukking mogelijk!