14 juli 2016

Hull City uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Hull City uitshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Umbro en de club uit Hull. In dit nieuwe shirt spelen The Tigers de Premier League, FA Cup en League Cup uitwedstrijden gedurende het komende seizoen. Dit jaar speelt Hull City weer op het hoogste niveau in Engeland. De Engelse club degradeerde in het seizoen 2014-2015 naar de Championship en door het winnen van de play-offs speelt Hull City dit jaar weer in de Premier League.

Hull City uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Hull City uitshirt voor 2016-2017 is gemaakt van lichtgewicht polyester en combineert de traditionele clubkleuren zwart en oranje. Het Hull City shirt heeft een oranje v-hals en oranje met zwarte biesjes. Aan de binnenkant van de kraag staan de coordinaten van het Kingston Communications Stadium, 53.7461N en 0.3678W. Boven deze coördinaten is een speciale tijgerprint aangebracht om de fans te inspireren waar ze ook zijn in de wereld. Op de achterkant in de nek van het Hull City shirt staat de bijnaam van de club Tigers in het wit. Het logo van de Engelse club uit Hull bevindt zich op de rechterborst en dat van Umbro op de andere borst. Voor het seizoen 2014-2015 maakte Umbro voor het eerst de shirts van Hull City. De Engelse club en Umbro hebben nog een contract met elkaar tot 2018. Hull City heeft ook bekend gemaakt dat het thuisshirt op 25 juli zal worden gelanceerd. Dit zal tegelijk gebeuren met een fantastische nieuwe sponsordeal voor de club. De oude hoofdsponsor Flamingo Land zal plaats moeten maken voor deze nieuwe sponsor. Hull City zal in de komende vier oefenwedstrijden met het Tigers Trust logo op het uitshirt spelen. Deze shirts zullen vervolgens worden voorzien van handtekening van de spelers en gedoneerd worden aan de Trust voor fondsenwerving. De partnerschap met Tigers Trust is ook met 2 jaar verlengd tot en met het seizoen 2017-2018. Het uitshirt zal voor het eerst gedragen worden tijdens de wedstrijd van vrijdagavond 15 juli tegen Grimsby Town. Het Hull City uit tenue 2016-2017 wordt compleet gemaakt met een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen. Op het broekje staan de logo's van de club en kledingsponsor Umbro. De sokken hebben in het midden een oranje baan met daarop het logo van Umbro. Enkele bekende spelers uit de selectie van Hull City zijn, Ahmed Elmohamady, Abel Hernandez en Tom Huddlestone. Check ook het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2016-2017. 

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City shirt voor 2016-2017 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Het shirt van UMBRO heeft een prijs van € 74,95. In deze shop kan je het shirt van Hull laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Hiervoor wordt de officiële en originele Premier League bedrukking gebruikt, die de spelers van de club ook het op het shirt dragen gedurende de wedstrijden in de Premier League. Directe levering gegarandeerd!

Koop hier binnenkort het nieuwe Hull City voetbalshirt!

Hull -city -voetbalshirt -2016-2017