Hull City voetbalshirts 2023-2024

Hull City en Kappa hebben de nieuwe Hull City voetbalshirts 2023-2024 officieel gepresenteerd met het motto ''The Next Chapter''. In deze voetbalshirts spelen ''The Tigers'' de Championship, FA Cup en League Cup wedstrijden tijdens het seizoen 2023-2024. Vorig seizoen eindigde Hull City op de vijftiende plek in de Championship. Vanaf dit seizoen is Kappa de producent van de Hull City tenues en trainingskleding. Beide partijen tekenden onlangs een deal voor meerdere seizoenen. Kappa volgt daarmee Umbro op als kledingsponsor. Corendon Airlines is sinds vorig seizoen de shirtsponsor van Hull City.

Hull City thuisshirt 2023-2024

Het Hull City thuisshirt 2023-2024 heeft het traditionele design. Het voetbalshirt wordt gekenmerkt door de verticale, oranje en zwarte banen. De ronde hals heeft ook deze kleurencombinatie en de de mouwen zijn zwart met aan de onderkant een oranje band. Deze oranje band komt ook weer terug aan de onderkant van het voetbalshirt. Het Kappa omni logo staat in het zwart op de rechterborst en in het oranje op de mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en hoofdsponsor Corendon Airlines versiert het midden van het voetbalshirt. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt staat de bijnaam van de club: THE TIGERS. De onderkant van het voetbalshirt is uitgerust met een label met daarin een QR code. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn zwart met aan de bovenkant een oranje band en op het midden het Kappa logo met de naam van de club.

Hull City 3e voetbalshirt 2023-2024

Het Hull City 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft een heldere tint blauw en bevat oranje accenten. De v-hals is voor de helft oranje en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Ook alle sponsorlogo's op het alternatieve uitshirt en de sponsorlogo's zijn oranje. Alle logo's staan op dezelfde plek als op de andere voetbalshirts en dit geldt ook voor de bijnaam van de club. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe sokken met oranje details.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Kappa Kombat technologie, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Slimfit

De nieuwe Hull City voetbalshirts 2023-2024 kun je alleen bestellen in de officiële webshop van de club. Ben je op zoek naar andere voetbalshirts? Check het in deze fanshop! 

Hull City voetbalshirts 2023-2024
Hull City voetbalshirts 2023-2024
Hull City voetbalshirts 2023-2024
Hull City voetbalshirts 2023-2024