13 augustus 2019

Hull City derde wedstrijdshirt 2019-2020

Hull City heeft het pakket voetbalshirts voor het seizoen 2019-2020 deze week gecompleteerd. Kledingsponsor Umbro heeft goed haar best gedaan en een schitterend derde wedstrijdshirt gelanceerd voor de Engelse club. Dit shirt gaat te zien zijn tijdens de wedstrijden in de Championship, Fa Cup en League Cup. Umbro is de trotste kledingsponsor van Hull City sinds 2014. Dit contract loopt nog door tot en met 2022. In deze periode hoopt de club nog te promoveren naar de Engelse Premier League. Afgelopen seizoen eindigde The Tigers op een dertiende plek in de Championship. Dit seizoen wil het team van trainer McCann het beter doen. Zodat de gave shirts van Hull City volgend seizoen te bezichtigen zijn op het hoogste niveau van Engeland.

Hull City 3e wedstrijdshirt 2019-2020

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Hull City wordt gekenmerkt door bijzonder kleuren. De body van het shirt is groen/blauw terwijl het shirt wordt versierd met amber details. Amber is een goud gele kleuren combinatie. De body van het shirt heeft een bijzonder groen/blauwe kleur. Deze kleur eert de kleuren van het voormalige stadion. De stoelen en dug-outs hadden namelijk dezelfde kleur als dit shirt. De hals van het shirt is rond en deze wordt versierd met een brede Amberkleurige rand. Deze rand komt ook terug in de biezen aan de onderkant van de mouwen. De dubbele diamant van Umbro is ook te zien op het shirt. Deze staat aan de rechterkant van de borst. Deze heeft ook de Amberkleur. Ook over de schouders is de dubbele diamant te zien. In dezelfde kleur als het shirt, is het logo van Umbro geweven in de stof. Op de linkerkant van de borst prijkt het clubwapen van Hull City. Vanaf aankomend seizoen heeft de club enkele wijzigingen in het logo aangebracht. Een nieuw fris design van de clubbadge als je het ons vraagt. Op de buik van het shirt staat de naam van hoofdsponsor SportPesa. Deze sponsornaam heeft ook de goud/gele kleur. Het nieuwe derde wedstrijdtenue wordt gecompleteerd door een broekje en kousen in dezelfde kleur als het shirt.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe derde wedstrijdshirt van Hull City. Dit shirt gaat vanaf nu gedragen worden door spelers als: Bowen, Evandro, De Wijs, Campell en nog veel meer spelers.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe derde wedstrijdshirt van Hull City is vanaf medio augustus te koop in de onderstaande webshop. In deze winkel is het ook mogelijk om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het rugnummer van je favoriete voetballer van de Engelse club. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hull City voetbalshirt in deze webshop