11 juni 2018

Hull City thuisshirt 2018-2019

Afgelopen weekend is het nieuwe thuisshirt van de Engelse club Hull City officieel gelanceerd. Natuurlijk is dit gedaan in samenwerking met kledingsponsor Umbro. Hull City speelt op dit moment haar wedstrijden in de Engelse Championship, het tweede niveau in Engeland. Afgelopen seizoen was de Rus Sloetski trainer bij de Engelse club. Door tegenvallende prestaties heeft hij het seizoen niet uit kunnen maken. Volgend jaar is de Rus de nieuwe trainer van de Nederlandse club Vitesse. Het nieuwe thuistenue van Hull City is te zien tijdens de wedstrijden die gespeeld worden in het Kingston Communications Stadium. Dit stadion biedt plaats aan ongeveer 25.000 supporters. In dit nieuwe thuistenue hopen deze supporters dat Hull City aankomend seizoen promotie kan afdwingen naar de Engelse Premier League. Ben je nieuwsgierig naar het nieuwe thuisshirt van ‘’The Tigers?’’ Check de details hieronder!

Hull City thuis shirt en tenue 2018-2019

Verantwoordelijk voor het design van het nieuwe thuisshirt van de Engelse club is Umbro. Umbro heeft weer een gave nieuwe versie gelanceerd van het thuisshirt van Hull City. De clubkleuren van Hull City zijn oranje en zwart. Deze kleuren komen dan ook al vele jaren terug in het thuisshirt van de club. Ook dit seizoen heeft Umbro deze kleuren weer terug laten komen in het tenue. De basis van het nieuwe thuisshirt van Hull City is oranje en wordt versierd met drie verticale zwarte banen over het shirt. In het midden van deze zwarte banen loopt een dunne oranje verticale baan. De mouwen van het nieuwe thuisshirt van Hull City zijn compleet zwart met een oranje bies. In deze bies is het logo van Umbro te zien. De dubbele diamant is zwart van kleur. De hals van het shirt is rond. Waarbij de onderkant van de hals oranje is en de bovenkant van de hals is zwart. Het logo van de Engelse kledingfabrikant Umbro staat op de rechterkant van de borst. De dubbele diamant van Umbro is wit van kleur. De Engelse kledingfabrikant en Hull City hebben al een samenwerking sinds het jaar 2014. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Hull City. De Engelse club is opgericht in het jaar 1904. Ondanks dat de club dus al 115 jaar bestaat is de prijzenkast nog leeg. In 2014 behaalde de club wel de finale van de FA Cup. Echter na verlenging was Arsenal te sterk voor de club uit Hull. Shirtsponsor van Hull City is Sportpesa. Deze naam prijkt op het midden van het shirt. Het nieuwe thuistenue van Hull City wordt gecompleteerd door een zwarte broek en oranje voetbalkousen. Hierop zijn de logo’s van Umbro en Hull City ook terug te vinden.

In dit nieuwe thuistenue zijn spelers als: Hernandez, Grosicki, Henriksen en Kingsley vanaf de voorbereiding op het seizoen 2018-2019 te zien.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe thuisshirt van Hull City is vanaf medio juli te koop in de onderstaande webshops. Het shirt heeft een prijs van ongeveer € 74,95. In deze webshops kunt u het shirt ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete speler van Hull City. Check in de onderstaande webshop ook andere shirts van Engelse voetbalclubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hull City voetbalshirt in DEZE WINKEL

Of je Engelse club shirts in DEZE WEBSHOP