7 juli 2017

Hull City thuisshirt 2017-2018

De nieuwe thuisshirts van de Engelse club Hull City zijn vandaag gepresenteerd door de club en kledingsponsor Umbro. Omdat de club afgelopen seizoen als achttiende eindigde in de Premier League, speelt het in dit thuisshirt de thuiswedstrijden in de Championship en FA Cup gedurende 2017-2018. Thuishaven van ''The Tigers'' is het KC Stadium in Kingston. Umbro verzorgt ook dit seizoen de tenues en trainingskleding van de club van de in 1904 opgerichte club. Het Engelse sportmerk en Hull zijn sinds 2014 partners van elkaar. Destijds tekenden beide partijen een contract tot 2018. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt.

Hull City thuis shirt en tenue 2017-2018

Het Hull City thuisshirt voor 2017-2018 is dit jaar overwegend oranje met dunne, zwarte verticale banen over het tenue. De zwarte accenten komen ook weer terug in een breed vlak over de schouders en mouwen. In dit vlak zijn verschillende Umbro logo's verwerkt. De mouwen bevatten ook het oranje/zwart gestreepte design. Verder prijkt het logo van Umbro op de rechter borst en staat het logo van de Engelse club op de linker borst. Sportpesa is hoofdsponsor van de Engelse club en prijkt op het midden van het nieuwe voetbalshirt. Het nieuwe Hull City tenue wordt dit seizoen gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje. Op dit short staat naast de logo's van de club en Umbro ook het logo van World Wide Fund for Nature (WWF). WWF werd vandaag als nieuwe sponsor gepresenteerd. De kousen zijn overwegend oranje en bevatten een brede zwarte band en dunnere oranje band aan de bovenkant. Check bovendien het nieuwe uitshirt.

De nieuwe tenues van Hull worden vanaf nu gedragen door Grosicki, Huddlestone, Clucas, Davies, Hernandez, Elmohamady en andere spelers.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2017-2018 kan je vanaf nu kopen in de onderstaande online shops. Het shirt van UMBRO heeft een prijs van € 74,95. In deze shop kan je het shirt van Hull laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de club. Check in deze SHOP ook andere shirts van Engelse clubs!

Koop het nieuwe Hull City shirt in deze winkel

of IN DEZE SHOP