Hull City thuisshirt 2019-2020

Hull City draagt dit seizoen een opvallend thuisshirt. Vandaag lanceerde Umbro namelijk het nieuwe thuisshirt voor het seizoen 2019-2020. Het voetbalshirt heeft dezelfde kleurencombinatie als het nieuwe PSV uitshirt voor 2019-2020. Daar gaan we het straks over hebben. In dit nieuwe tenue speelt Hull de Championship, FA Cup en League Cup thuiswedstrijden in het KC Stadium gedurende 2019-20. Hull eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in Championship.

Hull City voetbalshirt met tijgerprint

Het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2019-20 is een ode aan de bijnaam van de club en is bovendien gebaseerd op de voetbalshirts die de club had in de periode 1992-1995. De bijnaam van Hull is ''The Tigers.'' Het voetbalshirt van Hull is overwegend oranje en bevat aan de bovenkant opvallende diagonale, zwarte strepen, welke de huid van een tijger voor moeten stellen. Verder is het nieuwe Hull City tenue uitgerust met een ronde hals in het zwart/oranje. De mouwen zijn ook oranje en bevatten aan de onderkant een zwarte band. De rechterborst is uitgerust met het logo van Umbro. Het Engelse sportmerk is sinds 2014 kledingsponsor en dit contract duurt in ieder geval nog tot en met het seizoen 2021-22. Op de linkerborst prijkt een geheel nieuw logo van de club. Dit logo in een samenwerking met de supporters tot stand gekomen en bevat sinds jaren weer de afbeelding van een leeuw. Ook op de achterkant van het tenue prijkt nog de bijnaam van de club; TIGERS. Het nieuwe Hull City thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje. De kousen zijn een combinatie van zwart en oranje.

Natasha Chapman, brand manager bij Hull reageert nog op het design van het nieuwe tenue: ''We zijn er zeker van dit voetbalshirt populair is bij onze supporters, omdat het er anders uitziet dan voorgaande jaren.'' Ook wij zijn daarvan overtuigd! Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Hull City thuistenue van 2019-2020, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Grosicki, Evandro, Bowen, Henriksen, Stewart, Campbell, Irvine en nog meer spelers.

Hull City voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hull City voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf eind juni bestellen in de onderstaande shops. Hier kan je het voetbalshirt van Hull ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete speler van Hull City. Check in de onderstaande webshops ook andere shirts van Engelse voetbalclubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hull City voetbalshirt in DEZE WEBSHOP