PSV uitshirt 2019-2020

Het nieuwe PSV uitshirt voor 2019-2020 is vandaag officieel gelanceerd door de Eindhovenaren en kledingsponsor Umbro. Dit is het voetbalshirt waarin het keurkorps van Mark van Bommel speelt tijdens de uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is het Engelse sportmerk Umbro weer verantwoordelijk voor het design van het tenue van PSV. Het merk is namelijk sinds 2015-2016 kledingsponsor van de Brabantse club en beide partijen hebben nog een contract tot de zomer van 2022. Het nieuwe uitshirt heeft een opvallend design en bevat verschillende historische elementen.

Zwart Oranje PSV uit shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe PSV uitshirt voor 2019-2020 is overwegend zwart met verschillende oranje elementen. Deze kleur is een verwijzing naar Nederland. De oranje elementen zijn met name te vinden in het ruitendesign over de mouwen. Deze ruiten zijn geïnspireerd door de ruiten uit de Brabantse vlag. Ook de logo's van PSV en Umbro op de borst zijn oranje. Boven het logo van de Eindhovenaren prijken twee sterren. Deze sterren verwijzen naar de 24 kampioenschappen van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Philips Stadion. Vanaf dit seizoen heeft PSV een nieuwe hoofdsponsor: Metropoolregio Brainport Eindhoven. De nieuwe sponsor is een samenwerkingsverband tussen ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. Metropoolregio Brainport vervangt Energiedirect.nl, dat naar de achterkant van het tenue verhuist. Dit logo staat dan ook op de achterkant van het tenue. Het nieuwe PSV uittenue is verder uitgerust met een ronde hals en op de linkermouw is de speciale Philips badge aangebracht. In de nek van het tenue is een speciaal detail aangebracht. Hier staat de tekst: ''Eendracht maakt macht'' met een rood/wit embleem. Dit embleem verwijst naar de allereerste houten tribune rondom het sportpark van de club. Het nieuwe PSV uittenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een oranje broekje waarop ook weer de logo's van de club en Umbro in het zwart staan. De kousen zijn ook zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe PSV uitshirt, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Lozano, Bruma, Dumfries, Angelino, Malen, Gutierrez, Pereiro, Viergever en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe PSV thuisshirt voor 2019-2020. 

PSV voetbalshirt kopen

Het nieuwe PSV voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je PSV uitshirt in deze SHOP

of DEZE SHOP! (inclusief de nieuwste trainingskleding)

PSV uitshirt 2019-2020