PSV thuisshirt 2024-2025 in teken creativiteit van Eindhoven

Het PSV thuisshirt 2024-2025 is officieel gelanceerd door Puma en de club uit Eindhoven. Dit jaar keren de traditionele rode en witte banen weer terug op het PSV tenue en is aan de banen ook nog een creatieve draai gegeven, wat alles te maken heeft met het DNA van de club.

In het nieuwe tenue speelt het team van trainer Peter Bosz de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in het Philips Stadion gedurende het seizoen 2024-2025. Bovendien wordt het tenue gedragen door het vrouwenteam en alle jeugdelftallen. De presentatie van het thuisshirt volgt op de bekendmaking van het 3e shirt en uitshirt

Creativiteit, eigenzinnigheid en trots!

Het Puma PSV thuisshirt 2024-2025 heeft qua design veel overeenkomsten met het shirt van het seizoen 1999-2000, het voetbalshirt van 25 jaar geleden. Dit betreft het shirt waarin de club voor de vijftiende keer in de geschiedenis kampioen van Nederland werd. Destijds stond de club onder leiding van Eric Gerets en speelden spelers als Mark van Bommel, Ruud van Nistelrooy, Luc Nillis, Jan Heintze, Johann Vogel, Ronald Waterreus, Ernest Faber, Wilfred Bouma en Arnold Bruggink bij de Eindhovenaren. Tijdens het seizoen 1999-2000 was Nike nog kledingsponsor.  

Het PSV thuisshirt 2024-2025 is een moderne interpretatie van het voetbalshirt van 25 jaar geleden! De moderne draai die aan het shirt is gegeven, heeft alles te maken met het DNA van de club. In Eindhoven doet men alles net even anders. Waar iedereen linksaf gaat, gaat men in Eindhoven liever rechtsaf. Die mentaliteit loopt als een rode draad door de historie van de club en stad! Het thuisshirt is een vertaling van die identiteit, waarin trots, creativiteit en eigenzinnigheid samen komen! 

In de verticale banen op het PSV thuisshirt is een effect van verfspetters verwerkt, waardoor de banen op het shirt geverfd lijken te zijn. Het shirt heeft bovendien kenmerken van het nieuwste Puma template. De zijkanten zijn uitgerust met een diagonaal wit vlak met daarin een diagonale zwarte lijn. Evenals 25 jaar geleden bevat het voetbalshirt een zwarte v-hals en worden de mouwen afgesloten door een witte band met een subtiele zwarte lijn. Alle logo’s staan op de gebruikelijke plekken. De rechterborst bevat de Puma cat en de linkerborst het clublogo, inclusief twee gouden sterren. De sterren verwijzen naar de 25 landskampioenschappen. De rode en witte banen worden op het midden onderbroken door het logo van hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven en op de achterkant van het voetbalshirt staan de logo’s van Philips en Goodhabitz. Het PSV thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje waarop ook de logo’s van Puma en de club staan. De sokken zijn wit met aan de achterkant vier rode verstrepen.

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCell, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie
  • Pasvorm: Normaal

PSV voetbalshirt bestellen

Het Puma PSV thuisshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Check ook andere PSV merchandising in deze winkels!

PSV thuisshirt 2024-2025 in teken creativiteit van Eindhoven
PSV thuisshirt 2024-2025 in teken creativiteit van Eindhoven
PSV thuisshirt 2024-2025 in teken creativiteit van Eindhoven
PSV thuisshirt 2024-2025 in teken creativiteit van Eindhoven