PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld

Generatie Z zal niet bekend zijn met het fenomeen testbeeld, maar iedereen die voor het millennium (2000) geboren is, moet het bijna wel kennen! Als je 's ochtends (te) vroeg wakker was en de tv aanzette, kon je er minutenlang naar kijken, wachtend tot jouw favoriete kinderprogramma begon! Herkenbaar? Waarom hebben we het hierover? Het nieuwe PSV uitshirt 2024-2025 is namelijk door het welbekende testbeeld en dat heeft alles te maken met de roots van de Eindhovense voetbalclub: Philips! In de nieuwe tenues speelt de kampioen de Champions League, Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden tijdens het seizoen 2024-2025!

Testbeeld in pasteltinten

In 1975 introduceerde Philips namelijk het zogenaamde Philips PM55-44 testbeeld. Dit testbeeld werd in heel Europa gebruikt voor het afstellen en kalibreren van televisie-uitzendsystemen. Door Philips werd deze technologie ontwikkeld om de beeldkwaliteit te beoordelen en de nauwkeurigheid van de kleurenweergave op televisieschermen. Het testbeeld werd gekenmerkt door een cirkel met daarin verschillende geometrische vormen in felle kleuren met zwarte/witte en grijze tinten. Het uittenue van de Eindhovense club is niet alleen een eerbetoon aan het testbeeld, maar ook aan de nieuwe generatie; de innoveerders van de toekomst! 

Het PSV uitshirt 2024-2025 is zwart en bevat flitsende strepen op de borst. De kleuren in de band op de borst van het uitshirt zijn een moderne interpretatie van de testbeeld kleuren. Hierbij is vooral gebruik gemaakt van pasteltinten. De strepen zijn roze, fel geel en turquoise en lopen middels een gradiënt effect in elkaar over. Naar de onderkant van het voetbalshirt vervaagt dit design. Het PSV uitshirt heeft verder alle kenmerken van het nieuwe Puma template. De zijkanten van het voetbalshirt zijn uitgerust met een diagonale band, welke doorloopt over de achterkant.  Op het PSV uitshirt is deze band roze. De band aan de achterkant van van de ronde hals is geel en hetzelfde geldt voor de branding van PUMA. Het logo van het Duitse sportmerk prijkt op de rechterborst en de mouwen. Het PSV logo op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo is fel geel en de kampioenssterren, verwijzend naar de 25 kampioenschappen, zijn turquoise. Hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven staat in het zwart op het midden van het voetbalshirt. Op de achterkant prijkt ook weer de Philips badge en staat weer het logo van GoodHabitz. Het contract met de Europese marktleider in online assessments en trainingen werd in januari tot medio 2027 verlengd. Bovendien staat het logo van TOTO weer op de linkermouw van het PSV uitshirt 2024-2025. 

Het voetbalbroekje van het PSV uittenue 2024-2025 is zwart met op de achterkant een diagonale roze band. Het logo van PSV is fel geel met lichtblauwe sterren en het Puma logo is ook fel geel. De sokken zijn zwart en bevat ook deze felle kleuren.

Extra informatie

  • Materiaal: 100% polyester
  • Technologie: Puma dryCELL, voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt. 
  • Pasvorm: Normaal

PSV uitshirt bestellen

Het Puma PSV uitshirt 2024-2025 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL, XXL, XXXL) is het shirt dit jaar weer € 94,95 en voor kinderen (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95. Check ook nog de huidige tenues van de Eindhovenaren in de onderstaande winkels. Inclusief bedrukking!  

PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld
PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld
PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld
PSV uitshirt 2024-2025 geïnspireerd door testbeeld