PSV en Puma verlengen contract tot medio 2030

Nog meer contractnieuws uit de Eredivisie! Ook Puma en PSV hebben vandaag namelijk het partnership verlengd. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds het seizoen 2020-2021 de tenues van de Eindhovenaren. De initiële duur van het contract was vijf jaar, maar is nu opengebroken tot de zomer van 2030. Dat werd bekend gemaakt tijdens de Nieuwjaarsreceptie van de club.

Het contract betreft niet alleen het verzorgen van de tenues en trainingskleding van het eerste elftal, maar ook van het vrouwenteam, Jong PSV, de jeugdopleiding en de E-Sports afdeling. Alle Puma kleding die door de club gedragen wordt, zijn en worden op een duurzame manier geproduceerd. Bij de productie van de replica tenues wordt bijvoorbeeld gebruik gemaakt van de Re: fibre technologie. Hierbij wordt textielafval en andere materialen omgezet in nieuw textiel.

In de nieuwe collecties van de club worden bovendien spelers en supporters nauwer betrokken bij het ontwerp en de ontwikkeling. Hier vertelt commercieel directeur Frans Janssen meer over: ‘’ We gaan nog jaren samen door met shirts designen. We zijn aan het bekijken hoe supporters daarin kunnen betrekken. Dat gaat dan over de voetbalshirts voor het seizoen 2026-2027, want zo'n traject start altijd al anderhalf jaar van tevoren. Hoe dat we dat gaan doen wordt binnenkort al bekendgemaakt. Ondertussen hebben we met een gezamenlijke mural, aan de noord-westkant van het stadion, een prachtig cadeau voor de fans."

Ook Puma CEO Arne Freundt is verheugd met de verlenging van het contract: ‘’ "Sinds we in 2020 met PSV in zee zijn gegaan ging het sportief crescendo, met twee keer Bekerwinst en drie keer de Super Cup. De start van dit seizoen is zonder meer indrukwekkend. We kijken met superveel enthousiasme uit naar onze toekomst samen, die ons in staat stelt om de samenwerking nog verder uit te diepen en naar een nog hoger plan te tillen." 

De nieuwe PSV voetbalshirts voor het seizoen 2024-2025 worden pas medio mei/juni officieel gelanceerd. Dan hebben we weer nieuws! Ben je op zoek naar andere voetbalshirts? Check het altijd in de onderstaande fanshops!

PSV en Puma verlengen contract tot medio 2030