PSV thuisshirt 2019-2020

Tegelijkertijd met de presentatie van Armindo, Tué Na Banga, oftewel de Portugees Bruma, hebben PSV en Umbro het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. De lancering van het nieuwe thuisshirt volgt twee weken na de bekendmaking van het nieuwe uitshirt voor 2019-2020. In dit nieuwe voetbalshirt spelen de Eindhovenaren de Eredivisie, KNVB Beker en Europese thuiswedstrijden in het Philips Stadion gedurende 2019-20. Ook dit seizoen is Umbro weer kledingsponsor van de club van trainer Mark van Bommel. Deze functie heeft het merk sinds 2015 en beide partijen hebben in ieder geval nog een contract tot de zomer van 2020. Wel heeft PSV vanaf dit seizoen een nieuwe shirtsponsor.

PSV thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe PSV thuisshirt voor 2019-2020 heeft een klassiek design. Het tenue wordt ook dit seizoen weer gekenmerkt door de verticale witte en rode banen. De voorkant van het voetbalshirt bevat drie verticale rode banen. De banen zijn ook aanwezig op de mouwen. De mouwen worden afgesloten door een rode bies. Verder is het nieuwe PSV thuistenue voor 2019-2020 uitgerust met een toelopende hals met een opening. Deze hals is uitgerust met een subtiele rode lijn. Het logo van Umbro prijkt in het wit op de rechterborst en de andere borst is uitgerust met het logo van de Brabantse club, die afgelopen seizoen als tweede eindigde in de Eredivisie. Boven het logo staan twee sterren. Deze verwijzen naar de meer dan twintig (24) kampioenschappen van de club. Op het midden van het PSV tenue staat dit seizoen Metropoolregio Brainport Eindhoven als shirtsponsor. De nieuwe sponsor is een joint venture tussen ASML, Philips, High Tech Campus Eindhoven, VDL Groep en Jumbo Supermarkten. Metropoolregio Brainport vervangt Energiedirect.nl, dat naar de achterkant van het tenue verhuist. De linkermouw bevat de iconische Philips badge. Het nieuwe PSV thuistenue voor 2019-2020 wordt dit jaar compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een subtiele witte lijn. Op de broekjes van PSV staan natuurlijk ook de logo's van de club en Umbro. De kousen zijn een combinatie van rood en wit.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe PSV tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bruma, Afellay, Gutierrez, Dumfries, Malen, Pereiro, Ihattaren en andere sterspelers.

PSV voetbalshirt kopen

Het nieuwe PSV voetbalshirt voor 2019-2020 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen is het tenue € 69,95. De broekjes bestel je vanaf € 34,95 en de kousen vanaf € 17,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je PSV thuisshirt in deze SHOP

of DEZE SHOP! (inclusief de nieuwste trainingskleding)

PSV thuisshirt 2019-2020