PSV 3e voetbalshirt 2023-2024

Met het motto ''CELEBRATE TOMORROW'' hebben PSV en kledingsponsor Puma het nieuwe PSV 3e voetbalshirts 2023-2024 gepresenteerd. Het alternatieve uitshirt wordt door het team van trainer Peter Bosz gedragen tijdens een aantal uitwedstrijden in de Eredivisie, KNVB Beker en in Europa gedurende het seizoen 2023-2024. Het voetbalshirt vormt namelijk het alternatief voor het PSV uitshirt 2023-2024. Het voetbalshirt wordt bovendien gedragen door het vrouwenteam van de Eindhovense voetbalclub.

Geïnspireerd door computerchips! 

Het PSV 3e voetbalshirt 2023-2024 heeft een opvallende tint blauw, welke door Puma ''Sailing Blue'' genoemd wordt. Niet alleen de kleur is opvallend, het voetbalshirt bevat namelijk ook een sprekende all-over print van lijnen, die door elkaar heen lopen. Deze print is geïnspireerd door de computerchips, waar de regio Eindhoven om bekend staat. Sponsor AMSL, gevestigd in de regio Eindhoven is bijvoorbeeld één van de grootste fabrikanten van computerchips. Ook alle logo's op het PSV 3e voetbalshirt hebben een opvallende kleur. Deze zijn namelijk fel geel (door Puma ''Fast Yellow'' genoemd). Op de rechterborst en de mouwen staat het logo van kledingsponsor Puma en de linkerborst bevat het logo van PSV, inclusief twee kampioenssterren. Hoofdsponsor Metropoolregio Brainport Eindhoven staat op het midden van de voetbalshirts van het mannenteam en het logo van High Tech Campus Eindhoven op het midden van de vrouwen voetbalshirts. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt de speciale Philips x PSV badge en daaronder staat het logo van Goodhabitz. Het logo van TOTO staat op de linkermouw en op de andere mouw staan de badges van de competities, waarin de club op dat moment speelt. Het tenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje, waarop ook de logo's van de club en Puma in het fel geel staan. De kousen zijn ook blauw met op het midden de naam van de club en het Puma logo in het fel geel.

Extra informatie

  • 100% polyester, waarvan 20% gerecycled polyester
  • Onderdeel van het Puma Move Better programma
  • Technologie: Puma Dry Cell. Deze technologie is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.
  • Pasvorm: Normaal

PSV 3e voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Puma PSV 3e voetbalshirt 2023-2024 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. De prijzen van de voetbalshirts zijn in vergelijking met vorig seizoen hoger. Dit zijn de prijzen:

  • Volwassenen replica (maten S, M, L, XL, XXL en XXXL): € 94,95
  • Kinderen replica (maten 128, 140, 152, 164, 176) € 74,95

In deze winkels kun je de PSV voetbalshirts ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Hiervoor wordt de officiële en originele bedrukking gebruikt!

PSV 3e voetbalshirt 2023-2024
PSV 3e voetbalshirt 2023-2024
PSV 3e voetbalshirt 2023-2024