Hull City uitshirt 2019-2020

Het design van het nieuwe Hull City thuisshirt voor 2019-2020 kon bijna niet overtroffen worden, toch hebben de club en Umbro weer een gaaf uitshirt uit de hoge hoed weten te toveren. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Hull de uitwedstrijden in de Championship, FA Cup en League Cup gedurende 2019-20. Hull eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek in de Championship en speelt dus ook dit seizoen weer op het tweede niveau van Engeland. Umbro is sinds 2014 kledingsponsor van The Tigers en beide partijen hebben nog een contract tot 2022.

Wit Hull City uit shirt en tenue 2019-2020

Het Hull City uitshirt voor 2019-2020 is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de all-over print van diagonale blokken over het shirt. Dit design is geïnspireerd door het Hull City uitshirt van 1992-1993. Destijds was Pelada de kledingsponsor van de Championship club. Het design van de blokken staat bovendien symbool voor het logo van Umbro. Dit logo staat op de rechterborst. De bies aan de onderkant van de mouwen is geheel in stijl van de clubkleuren van Hull. Deze bevat een zwarte band met subtiele oranje lijn. Verder is het Hull City uittenue uitgerust met een rechte hals waarvan de achterkant zwart is. De achterkant van het tenue bevat in de nek de bijnaam van de club: TIGERS. De linkerborst bevat het embleem van de club en op het midden van het tenue staat sponsor SPORTPESA. Het uittenue van Hull wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en wit/zwarte kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hull City tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Bowen, Evandro, Grosicki, Campell en nog meer spelers.

Hull City uitshirt kopen

Het nieuwe Hull City uitshirt voor 2019-2020 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande shops. Hier kan je het voetbalshirt van Hull ook laten bedrukken met je eigen naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete speler van Hull City. Check in de onderstaande webshops ook andere shirts van Engelse voetbalclubs. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Hull City voetbalshirt in DEZE WEBSHOP

 

Hull City uitshirt 2019-2020